Lukijat

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

nappipeliä - kirikiri...

no kiireenhän se kuitenki pukkas päälle tämänkin haasteen kanssa... sehän johtuu vain ja ainoastaan siitä, että kun mulla on tuo tauti. sen taudin nimi lienee setti-syndrooma ;) eli varmaan olisin saanu jo aamulla laitetuksi kuvat tänne, mutta ko mutta ko... aina pittää näköjään tehä setti :D paitsi nyt loppukirin ansiosta parit korut jäi yksinäisiksi, mutta oottakaahan, kyllä niihin vielä seuralaiset tulee tehdyksi, ennemmin taikka myöhemmin... ihanaisia nappeja mags minulle lähetti.

aloitanpa sitte niistä yksinäisistä.

valkoinen kaunis pyöreä nappi, jossa keskellä kolmion muotoinen koholla oleva osa, koristeena hentona sinisiä viiruja. tein tämän toiseksi vimppana, aiheutti pään raapimista, eiku-sanan toistoa ja huokailuja, mutta tulihan se sieltä viimein. kaveriksi valmista hopeoitua ketjua ja hennon sinertävää organza-nauhaa ja löytypä vielä kaunis sydämen muotoinen salpalukko.

vimppana työpöydälle (hah, keittiön ruokapöydällä tämä syntyi) pääsivät nämä ihanat messinkinapit. heti kun näin nämä, mulle oli selvääkin selvempää että näistä tulee korvikset. luulin jo ettei nää tänään valmistu, kun kiinnitystä kokeillessani sain väännettyä silmun irti :( vaan eipä hätiä mitiä, sain kuitenkin messingin värisistä korupiikeistä väännetyksi toisenlaisen kiinnityksen ja löysin ihania mustia kultapensselillä hipaistuja puuhelmiä kaveriksi. korupiikit taipuivat myös korviskoukuiksi ja -ta-daa- valmista tuli. tykkään :)


sitten ne setit. tuossa jokin aika taaksepäin ajattelin alkaa mukaan KYH-haasteeseen. no, totesin että eipä nyt mopolla mahdottomia, mutta eka työn kerkesin aloittaa (ja oikeestaan monta muutakin, hih). ja se eka työ päätyi näiden söpöjen mutta arkisten nappien pohjaksi. vähän glamouria settiin tuo messinkinen ihanuus tuossa kaulakorun keskimmäisenä. tätä lankaa mulla on iiiso kerä, ja siitä on nyt koukulla tulossa kesätoppi, on vaan niin ohut lanka että saa nähdä valmistuuko täksi kesäksi ;)

seuraavaksi esittelen kauniin, ihanan, supersuloisen swarovski-napin.

tämä kävi jo pyörähtämässä toisessa kokonaisuudessa, mutta ei ollut arvoisessaan ympäristössä. muhittelin asiaa yön ja päivän, ja eilisiltana idea kehittyi päässä lopulliseen muotoonsa.
eli hopeoitu lanka vääntyi pariksi sydämeksi, kaveriksi kahta eri kokoa kirkkaita preciosa-kristalleja ja hennon turkoosi huurelasihelmi. samaa hopeoitua valmisketjua edelleen... se on siinä. tyytyväinen oon tähänkin.

vielä löytyy nappeja ;) kiitos mags :))
kauniit vihreät napit, jotka heti mulle kertoivat korviksiksi haluavansa.

yritin kyllä väkisin niitä kaulakoruun laittaa, mutta kun ei. siis korvikset,

mutta kaulakoru ja rannerengas samoihin sävyihin. nam.



ja last but not least.
IHANA lintunen.

tätä pelkäsin eniten, osaanko tehdä lintuselle sopivan ympäristön. vaan hyvin kävi.


paljon en oo linkitellyt, mutta tähän se tuli kuin automaatista. siis ajatus, ei linkit. varmasti näkyy käsityön jälki, ei oo kierroksia yhtä monta

ja muotokin linkeissä vähän sinnepäin,
mutta mää vaan niin tykkään tästä korusta. tai siis koko setistä :)


kuvia en ennättänyt kääntelemään, muunlaisesta muokkaamisesta puhumattakaan ;)
olipa ihana haaste, vaikka viime tippaan taas meni toteutus. annoin itelleni aikaa, eli oottelin ideoita kaikessa rauhassa. ehkä seuraavalla kerralla aloitan kuitenkin loppukirin hiukan aikaisemmin... nyt kiertämään muiden tuotokset, tuskin maltan odottaa mitä löytyy :))

20 kommenttia:

koruilija kirjoitti...

Huu-u! Oletpa saanut paljon aikaiseksi! Lintunen on tosi söpö ja sitten tuo virkattu koru, josta pidän tosi paljon :) WAU - mä katsoin ensin, että siinä on messinkiä pohjana, mutta sitten tajusin, että sä olet virkannut ne -upeat! Nuo mustat nappikorvikset haluaisin - ne on elegantit! Muistakin pidin, mutta nämä erottui! - Ja muuten mulla on ihan samanlainen ongelma - aina haluttaisi tehdä koko setti! - Niin ja laitatko sen paholaisen hillon reseptin? t. herkkusuu

Helmiainen kirjoitti...

Hui kuinka monta kaunista korua!

Lintunen-koru on kuitenkin suosikkini. <3

outiriina kirjoitti...

kiitos kommenteista:)
meke: juu, laitan hilloreseptin kunhan saan sen kaivelluksi esiin. pari viikkoa sitten löysin sittarista vajaan kilon purkin kyseistä herkkua, ja melkein yltää omatekemäni tasolle ;)

Mags kirjoitti...

Oi sinä ihana Outiriina, käytit kaikki napit niin kauniisti! Että ne tavis-kirppisnapitkin, mut nehän onkin melkein vintagea :-D

Linnulle löysit varpaat, ihanata, hieno setti!
Ensimmäinen vaaleansininen kaulakoru on namusen herkkä ja kuulas, kuin soutelua kesäiltana...
Swaro-setti hieno ja juhlava.
Silti, suosikkini melkein sittenkin nuo tummanvihreät korvakorut <3

Korustamo kirjoitti...

Paljon töitä olit tehnyt nappien kanssa! Suosikiksi nousi Sydän setti, vaikka muutkin oli oivallettu kauniisti ja luovasti:)

outiriina kirjoitti...

:) täällä kehrään...
minä ihastuin noihin korvisnappeihin välittömästi, sekä vihreisiin että messinkisiin, mutta juurikaan ei niille häviä tuo ihana lintunen. kova oli urakka (mitäs jätin viime tippaan) mutta kyllä nyt on olo kuin kissalla kermakupilla :)) kiitos taas upeasta haasteesta <3

Helmi kirjoitti...

Oi, miten joillakin riittää ideoita! Monen kauniin korun joukosta suosikkejani ovat tumman vihreät korvikset ja hurmaava lintukoru. Olen kahtena viime vuotena osallistunut tuohon KYH-haasteeseen, ja keskeneräisiä neulomuksia pyörii edelleenkin nurkissa. Mutta hauskaa se oli silti.

Arna kirjoitti...

Upeita ovat kaikki :) Luovuutta olet tarvinnut kun näin monta hienoa korua olet saanut aikaiseksi ja kaikille napeille arvoisensa paikan.

Helinä kirjoitti...

Voi maharotoonta kuinka ihania kaikki:-) Tosi paljon kaikenlaista sait kehiteltyä ja tuo lintunappikoru on kaunokainen:-)

Nanti Laa kirjoitti...

Onpas ihania luomuksia! Lintunen on kyllä lempparini näistä. Olet saanut sille niin kauniin ympäristön, että se visertää oikein ihanasti. (:

Unknown kirjoitti...

Mahtavat setit sait tehtyä. Mä tykkäsin virkatuista ja linnusta, mutta sydänkorukin on kiva. T:) Koralli

Johanna kirjoitti...

Ihania kaikki, mutta lintu on suosikkini!:)

Niina T. kirjoitti...

Ihastuttava tuo lintunapista tehty kaulakoru. Tuo vaalea nappi sydänlukolla on myös varsin onnistunut kokonaisuus - herkkää ja kaunista, kävisi vaikka talvimorsiammelle.

Helmien Kimallus kirjoitti...

Oi ku kauniita!

Vikki kirjoitti...

Täälläkin on ahkeroitu oikein viimeisen päälle!
Lintunappiin ihastuin ihan valtavasti, kauniisti sen hyödynsit!
Onnittelut kekseliäisyydestä!

outiriina kirjoitti...

kiitos ihanaiset kommenteistanne, kyllä hyrisee hyvästä mielestä niitä lukiessa. ja helmi: vaikka vielä pidin näppinin erossa kyh-haasteeta, minullakin pyörii keskeneräisiä nurkissa... siksi juuri sitten jätinkin osallistumatta, ajattelin että sitten niitä pyörii jo keskilattiallakin :D

TanjaV kirjoitti...

Tuo lintu on niiin ihana jalkoineen!! Vihreään settiinkin erityisesti ihastuin. :)

Suntsa kirjoitti...

No mutta! Että joka napista koko setti. Aika hirmu oot. :) Ja hirmu hienoja settejä olet saanut aikaiseksi.

Andi kirjoitti...

Lintunen ja pitsitähtöset pistivät erityisesti silmään :) kauniita!

outiriina kirjoitti...

vieläkin kiittelen kaikkia kommenteista :)