Lukijat

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

kursseilla :)

äkkiä on taas mennyt tämäkin viikonloppu, sunnuntaikin pitkällä iltapäivässä... perjantai-ilta ja lauantaipäivä vierähti hopean pauloissa, kurssin tuotoksia seuraavassa:

siinähän se sormus köllöttelee... kirkkaalla kivellä varustettuna...

noo vitsi vitsi, ei siinä vielä kiveä oo, kuvakulma sattui vaan noin hauska :D kirkas kivi siihen ens lauantaina istutetaan, en viittiny jonon keulille rynniä vaan väänsin renkaita ihan rauhassa. ja oikeestihan sormus näyttää vielä tältä:

no niistä renkaita minä tarvitsin japanese bullseye -versioni viimeistelyyn. sehän sitten hiukan muuttikin muotoaan. en ollut tyytyväinen siihen riipukseen, se kun oli jotenkin niin kankea. ja korviksetkin kaipasi jotain muutosta... eli tässä tulos:
korviksista siis otin toisen bullseyen pois ja lisäsin niihin ketjua. kaulaketjun tein periaatteessa samalla systeemillä kuin rannekorunkin, ketjua vain molempiin päihin riittävän pitkästi että lopputuloksena on lyhyt kaulakoru. lukko tuosta vielä puuttuu, tulee samanlainen omatekemä ässälukko kuin tuossa rannekorussakin. nyt oon aika tyytyväinen.
välikäsityönä väänsin myäs isompia renkaita sekä sydämiä pehmeästä hopealagasta. sitten taputin ne vasaralla sileäksi, ja toisella vasaralla kuhmuisiksi ;) näitten osalta suunnitelma on vielä ihan auki, ehkä renkaat yhteen koruun tai korusettiin, sydämiä useampaankin koruun, katsotaan...

viime viikonloppuna sain ylipääsemättömän halun tehdä virkkaamalla koruja, ihan puuvillalangasta. ensin kauhavan kangasaitan ohjeella korvikset:      
             mutta niistähän tuli mun makuun ihan liian suuret, halkaisija noin neljä senttiä. joo-o, kyllä mää tiesin että niistä sen kokoset tulee kun tuossa on metallirengas pohjana, mutta piti kumminkin kokeilla miltä ne livenä näyttää :D enkä viittiny purkaa, kai ne johonki tulee käytettyä...sitten ajattelin, että kai mää ny osaan nuo ympyrät ilman ohjettakin tehä, ja tuloksen näätte tässä. halkaisija aika paljon vähemmän...  

ja kun oli korvikset valmiina, täytyi tietysti tehdä myös kaulakoru ja rannerengas...


näissä on sisällä memory-vaijeria, tällä tavoin ei tarvinnut miettiä minkälainen lukko virkattuun puuvillalankakoruun sopisi...

tämmöistä tällä kertaa :)

11 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

No hitsin hitsi, ootpas ollut ahkerana:-)

Meke kirjoitti...

Ihanat virkkaukset, mun mieli tekee myös virkata korvakoruja! Sormus näyttää ihanalta - sydämiä kuolaan - joo, ne näyttää ihan kuin huutavan, että korustakaa mut!

Katri kirjoitti...

OoooooH! Tuollainen hieno sormus tulossa. Hyvä sä!

Sorsaska kirjoitti...

Hienoja virkkailuja! Ja samoin nuo hopealankatyöt!!

Penny kirjoitti...

Sormus näyttää hienolta jo nyt ja tu memory wireen tehty rannekoru on hauska!

Mags kirjoitti...

Sormus on kyllä taidolla tehty ihanuus!!

TanjaV kirjoitti...

Ihania viikonlopun tuotoksia, tuon virkkamisen laitan kans korvan taakse.

outiriina kirjoitti...

voi kiitos taas ihanat ihanista kommenteista :) ja toivotaan että ensi lauantaina kiven istutus sujuu kommelluksitta...

Aarnilintu kirjoitti...

Onpa tosi näppärä vinkki tuo vaijerin päälle virkkaaminen. Enpä ole tullut ajatelleeksikaan, tuolla tavalla toimivat korut on tosi käteviä ja itsekin omistan muutaman rannekoruvaijerin.

outiriina kirjoitti...

kaulakorun virkattuani pujottelin vaijerin se sisälle, rannekorun virkkasin vaijerin päälle. jälkimmäinen tapa oli hitusen helpompi :) tuo sininen lanka sattui olemaan käsillä, joten sen värinen sitten tuli setistä, mutta suunnitelmissa on tehdä vaikkapa musta tai valkoinen setti - tai molemmat ;)

Amalia kirjoitti...

Tehokasta ja tuotteliasta kursseilua :) Kaikkea kivaa oot tullut tehneeksi. Virkatut korut on kans kivoja.