Lukijat

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

ja sitten ne hopiat

kaksi viimeistä perjantaiehtoota meni hopealankojen parissa. ja olisi mennyt eilinen päiväkin, siis lauantai, mutta kun työnantajakin oli järjestänyt koulutusta niin piti koittaa omaksua itsearvioinnin taitoa. no enhän minä sieltä kokonaan malttanut pois pysyä, kun työkoulutus loppui niin tunniksi kerkesin vielä lenkkiä veivaamaan ja sahaamaan. itselle kun ei vielä ole kyseisiä tarvikkeita tullut hankittua, vaikka välineurheilija vähän olenkin...
innostuin yhdestä wirework-lehden mallista jo lehden ostaessani, muttei vaan ole tullut sitä kokeilluksi. ja kun tiesin jo viime perjantaina, että lauantaipäivä jää todella tyngäksi, en halunnut aloittaa mitään semmoista mitä en voisi työn jäädessä kesken tehdä kotona loppuun. siis juotostarvikkeitakaan en ole hankkinut, enkä luultavimmin hankikaan, vaan riennän kurssilta kurssille sen mukaan miten mahdun mukaan ja miten kukkaro antaa myöten, hopea kun on aika kallis harrastusmateriaali. mutta siihen malliin palatakseni... tässä siis koru, josta idea lähti.


vaan minä kun oon minä, niin eihän mulle taaskaan passannut tehä ihan mallin mukaista. ihastuin tuohon kukan muotoiseen osaan, josta ainakin mulle tulee tämä kalevala-korun lumikukka-sarja mieleen. joo, löytyy mun korurasiasta ja kuuluu ehdottomasti lempikoruihini :)

ja näitä sitten vääntelin viisi kappaletta. lankoja jäi vielä yli, joten kokeilinpa samaa mallia vähän isompanakin. (lankaa jäi vieläkin, joten siitä väänsin sitten eilen niitä lenkkejä...) kaipaa kuitenkin jotakin lisää tuo kukka, tuumasin jo ekana iltana kun ensimmäisen sain valmiiksi. kaunis hopeanvärinen kuuhelmi (kai minä sen oon sen nimisenä joskus tilannut) sopisi roikkumaan kukasta, eikä värinsä puolesta rajoittaisi korun käyttöä. tai siis korujen, kun on edelleen se setti-syndrooma :Dtaidan ostaa valmista hopeaketjua noihin koruihin, mutta siihen asti kun tuo hankinta on tehty, saavat asustaa tämmöisessä hopeoidussa versiossa :) niin ja tietysti korvishaasteen pari 44 löytyy tästä postauksesta.

ai niin ja väänsinhän minä muutaman sormuksenkin, sitä helppoa mallia. meni vaan niin myöhäiseksi tämä ilta, että jäivät kuvaamatta. jospa huomenna kuvaisin ;)

nälkää jäi taas, opella oli kiva pallon malli jota on kaiketi pakko päästä kokeilemaan parin kuukauden päästä. toivottavasti ei sille kohtaa satu muita koulutuksia...

18 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Oi onpas ihanat!

Andi kirjoitti...

Aivan upeita 'lumikukkia' :) työtä on ollut melkoisesti :)

Eila kirjoitti...

Kaunista kerrassaan! Ja kallisarvoista!
Alkaisin mielelläni hopean kanssa tursaamaan,jos ei olis niin kallista ja muita menoja maksettavana. Mutta jos joskus rikastun ja lakkaan köyhtymästä,niin oitis kurssille menisin:)

kirsema kirjoitti...

Olipa hienoja kukkasia!

Arna kirjoitti...

Oi miten kauniit! Ja kivasti muutettu malli omaksi.

Akvamarin kirjoitti...

Voi mahdotonta, miten upeaa työtä olet tehnyt!

Mags kirjoitti...

Onnittelut kärsivällisyydestä! Noita kieputteluita ei aivan hetkessä tehdä. Hieno setti <3

Koralli kirjoitti...

Onpa hienot sait tehtyä. T:) Koralli

inkku kirjoitti...

Oi! Siinä on ollut sormet kovilla! :) Aivan mahdottoman hienot!

Tanja Marita kirjoitti...

Upeita kukkasia oot väännellyt :)

Johanna kirjoitti...

Aivan upeat korut!:)

Meke kirjoitti...

Uskomattoman upeat! Outi <3 ja lisäisin, että taidan tykätä enemmän kuin Kalevalakorun lumikukista (on nekin tietty kivat), mutta nämä on uniikit ja oikein onnistuneet :)

Veera K kirjoitti...

Itsekin olen ostanut ko. lehden ja ihastuin tuohon ko. malliin :D Itekki oon aatellu tehä, mutta en ole vielä kerinnyt :) Nättiä on!

Kaisa kirjoitti...

Ihan mahdottoman kauniit korut! Herkkää...<3

Hyvää ystävnpäivää Sinulle! :)

outiriina kirjoitti...

täällä suorastaan hyrisen hyvästä mielestä :) kyllä, sormenpäät olivat aika hellänä noiden kieputtelujen jälkeen. kaksi perjantai-iltaa näissä meni, ja yksi sunnuntai-ilta kun lisäsin nuo helmet ja ripustus-systeemit, ja mallailin miten ne parhaiten asettuvat. vaan näihin koruihin käytetty aika ei mennyt hukkaan, olen itsekin tosi tyytväinen lopputulokseen :)

Suntsa kirjoitti...

No miten multa on mennyt ohi tämä ihana postaus, ja mahdottoman ihanat kieputtelukorut. Oot kyllä aika velho! Sinä se saat aina kunnolla valmista, ja kaunista!

Amalia kirjoitti...

Upeaita kieputuksia, on tossa ollut kiepputamista kerran jos toisenkin.

Katri kirjoitti...

Oho. Noissa on ollut hommaa. Mutta lopputulos on sitäkin palkitsevampi.