Lukijat

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

ja sitten tutkittavana...

perjantaiaamun vietin oys:ssa glaukoomatutkimuksissa. glaukooma on keljumainen vaiva, oireita ei voi itse mistään havaita. eli vuosikerta-näöntarkastuksessa silmälääkärillä käydessä havaittiin silmänpaineiden huitelevan ylärajoilla, joten vuoden seurannan jälkeen lähete tutkimuksiin ja nyt odotellaan tuloksia kai juhannuksen tietämille. ja unohdetaan koko asia siihen asti ;)
samalla reissulla hoidettiin sitte "pari" kauppa-asiaa tyttären kanssa. työpaikalle muutama hankinta ja sitte... kirpparilta ostin pari vyötä (koruja yritin sieltä löytää, mutta niillä oli ÄLYTÖN hinta - eikä olleet edes mitenkään erikoisen hienoja).

                                                                                                                                                     
tuo helmivyö menee purkuun ja materiaaliksi koruihin. pari t-paitaa lähti myös mukaan.




zeppeliinissä sorruin kenkiin
(toivottavasti näitä pystyy pitämään, ei kovin pahalta tuntuneet... minun jalassa kun ei mikään kenkä tunnu oikein hyvältä) ja tytöllekin löydettiin farkut.











jotainhan sitä on pitäny tässä käsilläänkin värkätä, että hereillä pysyy... tein viime kesänä ystävälle virkatun puseron, nyt on vuorossa hihaton tunika. tässäpä olis takakappale. etukapaaleesta on kymmenkunta senttiä virkattuna. pikaisesti arvioisin että ei vapuksi valmistu :D

4 kommenttia:

Vikki kirjoitti...

Tunikasta tulee tosi kiva!
Samanlaisia silmäongelmia täälläkin, molemmat silmät laseroitu tuon syyn takia.

TanjaV kirjoitti...

Hienon näköinen tunika tulossa. Omasta päästäkö ohje on?

Unknown kirjoitti...

Hyvät ostokset teit. Hyvää vappua!!!T:) Koralli

outiriina kirjoitti...

kiitos kiitos :) tunikan teen tosiaan omasta päästä, toki valokuva on tukena ja tilaajan itestänsä ottamat mitat suuntaa antamassa :D