Lukijat

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

nappien kanssa pelataan

nimittäin korukoplan haasteessa tällä kertaa. minä sain arvonnassa parikseni magsin, ja oih miten ihanaiset napit sieltä posti minulle toikaan :)) näistä taitaa tulla aika monta korua...

ihana lintunen :)) voi kun osaisin käyttää sen niin että se pääsisi arvoiseensa koruun. nuo messingin väriset pikkunapit myös valloittivat sydämeni heti :) ja nuo vihreät tuossa oikealla, ja tuo messinkinen niiden seurana.. ja kaunis valkoinen, puhumattakaan swarovskista... ja nuo 40-luvun ruskeat arkisen oloiset napit, voi miten ne kutsuvat... nyt polttelee, pitäisi jo aloittaa kokeilut :))

minä puolestani postitin magsille seuraavanlaiset napit
oikeanpuoleinen suuri keramiikanappi on löytö kirpparilta, tekijästä ei tietoa, mutta kaunis se on :)sen vieressä on muutaman kesän takaiselta ranuan reissulta ostettu poronsarvesta tehty nappi - jo ostaessani näitä ajattelin että koruun päästyvät, vaikka koruiluharrastukseni oli vielä vain ajatuksen asteella. kaikki nuo muut napit on rakas äitini laittanut talteen matonkuteita leikatessaan, herkkuja kaikki.

samalla kirpparireissulla kun löysin tuon keramiikkanapin, löysin myös hullun halvalla nämä huovutetut helmet. 
kauniita puna-oranssin sävyisiä helmiä on 24 kappaletta, välissä pienet keltaiset puuhelmet. nämä on pujoteltu johonkin hopeanväriseen lankaan. lankaa en ota talteen, mutta huopahelmille kuin myös puuhelmille epäilemättä käyttöä löytyy. tällaisenaan tuskin kaulalle pääsee ;) 
ai niin ja se hinta... kaksi euroa kukkaroni keveni.

2 kommenttia:

Meke kirjoitti...

Tässähän alkaa ihan harmittamaan, kun en lähtenyt napeilla pelaamaan ;) mutta odottelen kuitenkin innoissani mitä tuleman pitää ja kierrän katselemassa. Todella kauniita nappeja on näkynytkin - tuo lintu on kyllä ihana!

Eila kirjoitti...

Ihana lintu. Sullakin on monta mahdollisuutta tehdä koru tai monta.