Lukijat

torstai 28. kesäkuuta 2012

valmista tuli

eli neljä käytävänmattopätkää tehty, ei mennyt hukkaan tämä lomapätkä :D laitanpa vielä valmiiden mattojen kuvat tähän, vaikka nuo ekat olenkin jo tekele-kuvina esitellyt. ensimmäisenä valmistui siis tuo taaimmainen matto, siinä pilkahtelee sini-harmaan värityksen seassa hitusen verran persikan sävyä. mitaltaan matto on kaksimetrinen, pidemmänkin olisin tehnyt, mutta loppui tuo persikan ja valkoisen kirjava kude. sijoituspaikka luultavasti meidän makkari.
seuraavaksi tuli nuo harmaa-valkoiset matot sinisin ja puna-valkoisin raidoin, niistä pidempi on kaksi ja puolimetrinen, lyhempi noin puolitoista. nää tulee keittiöön.
ja tänään valmistui tämä turkoosi-tummanharmaa-mustanruskea. pituutta taas kaks ja puoli metriä, ja levitetään ehkä eteiseen tai sitten toiseen vinttikamareista. ai että oon tyytyväinen. nyt on sitten vuoro yhdellä kolmesta siskostani käydä mattopuihin, minä jatkan tätä harrastusta ehkä toisen lomapätkäni viimeisellä viikolla - tai jos puiden ääreltä löytyy vapaata aikaa, ehkä jo ennemminkin.
nyt olisi syytä aloittaa se kauan suunniteltu ullakon siivous. hyvänen aika sentään, sieltä löytyy varmaan uskomattomia aarteita... jätesäkit täyttynevät tasaista tahtia :D milloinkahan minä opin heittämään tarpeettomat tavarat suoraa pois, käyttämättä niitä ensin ullakolla... toivoa sopii että piakkoin ;)
tänään en kuitenkaan vielä ullakkoprojektia aloita, kello viilettää jo kuuteen eikä ennätä juuri mitään saada siinä urakassa valmiiksi. eli jos piiiitkästä pitkästä aikaa helmiä hipelöisi... olis kummitytölle tarkoitus tehdä avainkoru puuhelmistä, muun muassa. ja isosikon avainkoru pitäisi korjata. ja... ja... helmiä on tullut tilatuksi lisääkin, vaikka entiset ei oikein mahdu niille varattuun tilaan. siis täytyyhän asialle tehdä jotain :D

6 kommenttia:

Meke kirjoitti...

Huh! On siinä saanut jonkun tovin tehdä! - Upeitahan niistä tuli, tuota turkoosin väristä kuolaan...sävyt kävisivät olohuoneeni sävyihin. Ihana, ihana, ihana :)

Eila kirjoitti...

Sopisi minunkin keittiöön nuo matot ja viimoinen varsinkin!

. kirjoitti...

Kanis väri matoilla. Mäkin haluan joskus koklata mattojen tekoa. Muistan kun minulle tarjotin noin 15 vuotta sitten kangaspuu, mutta ei mulla ollut niille paikka, joten haaveksi se vaan jäännyt. Ehkä sitten kun olen 30 vuoden päästä eläkkeellä ja voin paneutua siihen. T:) Koralli

Katri kirjoitti...

Kauniita mattoja.

Onnea vaan ullakkoprojektiin. Urakkaa varmasti on. Toisaalta sieltähän voi löytyä jotakin tärkeääkin.

Aarnilintu kirjoitti...

Onnellinen, kun sinulla on kangaspuut näpeissäsi! Kyllä matot on valmistuneetkin vauhdilla ja näyttävät hienoilta. Räsymatoissa on aina jotain niin kodikasta.

Kati kirjoitti...

Oi, miten ihania mattoja! <3 Itsetehty räsymatto on luksusta :)