Lukijat

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

ja taas shopppailtiin

eli kirpparikierros tehtiin tänään äitini ja nuoremman tyttäreni kanssa. löytöjäkin tehtiin :) aloitettiin kierros kierrätyskeskukselta. tyttö löysi itellensä hupparin, äitini jakun ja pari neuletta (purettavaksi ja langat talteen) ja minä parit farkut laihdutuksen innoittajaksi (toiset meni lähestulkoon kiinni ja toiset ei ihan niin lähes). sitten jatkettiin matkaa ensimmäiselle kirpparille. sieltä minä hamusin mukaani romaanin, guido brunettin tutkimuksia, tytär löysi myös itsellensä kirjan kultainen kompassi -sarjaa, mutta äiti ei tainnut löytää mitään. vielä toinen kirppari jaksettiin tutkia, ja sieltä minä lähdin määrällisesti suurimman saaliin kanssa pois. äiti  osti tytölle nimpparilahjaksi akvarelli-puuvärit ja itsellensä lankaa ison puolan.
ja minä koruvermeitä:

kaulanauha luultavasti itse pyöritellyistä pitkulaisen mallisista helmistä. oli pujotettu varmaan moppilankaan - ei ehkä kovin hyvä idea ;) lanka vaikutti aika likaiselta, joten kun olin nauhan hajoittanut, heitin helmet kylpyyn


tässä samat helmet pesun jälkeen. ei näissä kovin paljon väri muuttunut, mutta vähän kuitenkin...


samaan kylpyyn noiden massahelmien kanssa heitin puuhelminauhan (joka oli muuten siimaan pujoteltu) ehjät osaset. tätä nauhaa en muistanut kuvat ehyenä, mutta nämä helmet virkistyivät kylvyssä huomattavasti. nuo litteät punaiset varsinkin ovat kauniita

 samassa nipussa puuhelmien kanssa oli myös tälläinen yksinkertainen nyöriin pujotettu kukanmallinen riipus. saa nähdä jääkö tämä tällaisekseen vai uusiokäytänkö. luultavasti uusi elämä kutsuu tätäkin...tämä oli kolmantena osallisena niden puuhelmien ja lasiriipuksen kanssa. ja tämän takia osti koko syherön. kaunis kaunis metallinen kukkariipus punaisessa nahkanauhassa. punainen ei ole minun värini, joten nahkanauhan lahjoitin tyttärelle ja kylvetin kukkasenkin, jolle koittaa uusi elämä jossain muussa yhteydessä. luultavasti ketjuun sen laitan, mutta kukapa vielä tietää :)

ja viimeisenä, vaan ei vähäisimpänä... iskin silmäni tähän ketjuun. kivoja rinkuloita, ajattelin, eikä maksanutkaan kuin pari euroa. kotona tutkin tarkemmin ja löysin 925-leiman rinkulasta. ei paha :))


kaikenkaikkiaan mukava iltapäivä. aika kului kuin siivillä ja kivoja löytöjä tuli taas tehdyksi. rahaa kului ehkä tuommoiset viistoista euroa


12 kommenttia:

NinaÖ kirjoitti...

Not Bad - ollenkaan!! Onnekkaita löytöjä - mun "kuiva kausi" kirppareilla jatkuu...

outiriina kirjoitti...

oo-la-laa... ketjun leimalöydöstä innostuneena tutkin myös tuon kukkasen suurennuslasin kera - ja sieltäkin löytyi 925-leima. mukavaa :))

Helmi kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt:) Täytyy varmaan itsekin käydä pitkästä aikaa kirpparikierroksella, kunhan loma viikon päästä alkaa. Mukavaa lomanjatkoa!

TanjaV kirjoitti...

Hienoja löytöjä ja kivasti vaan "hienous" kasvaa :)

Kati kirjoitti...

oi, kun kävis mullakin joskus noin hyvä tuuri. Tai edes löytäsin kirppikseltä nkorujuttuja. oon vähän kade!

Meke kirjoitti...

No voi rinkula! Kyllä Sulla on ollut onnea matkassa! - Hyvä niin :)

Eila kirjoitti...

Kyllä olet saanut kunnon saaliin:)

Katri kirjoitti...

Vähän ajattelinkin, että tuo kukka on ihan varmasti hopeaa, sillä olen tuollaisia hopeisina nähnyt myynnissä. Ja olihan se sitä. Aivan mahtava saalis!

Helinä kirjoitti...

Tosi hieno saalis:-)

. kirjoitti...

Olet tehnyt kivoja ostoja. On se jotenkin kivaa kirparilla olla vaikkei ostaisikaan mitään. Yllätyksiä löytyy jos jonkulaisia. T:) Koralli

Meke kirjoitti...

Mun blogissa on muuten Sinulle tunnustus!

Katri kirjoitti...

Olitpa kivan saaliin bongannut kirppikseltä, onnittelut ! Tuo kukka oli todella kaunis ! Mitähän kivaa saatkaan siitä aikaiseksi, innolla odottelen tuloksia ;)