Lukijat

tiistai 24. heinäkuuta 2012

järjestelyä

pitäisi suorittaa helmivarastoissakin. tänään aloittelin tuota järjestämistä ja huomasin, että ihan ekana näköjään pitäis mennä kaupassa rautaosastolle ja hommata lisää noita lokerikkoja mihin tuon helmimäärän järjestelis. voi apua kun on tullut hamstratuksi kaikenlaista... iik. hikiä pukkaa... sitten vielä on päässyt käymään niinkin että on pari projektia (ainakin) jäänyt matelemaan keskeneräisenä helmityöalustoille (niitäkin on tullut hommatuksi kaksin kappalein). ja jonkin verran on ilmeisesti korutarvikekirppikseltä tilailtu toisten kiertoon laittamia, jotka ei oo omiensa joukkoon löytäneet noihin säilytyslokeroihin, todennäköisesti ahtauden vuoksi. huhhuh. ja kun koko kesänä ei oo saanut uusia koruja värkättyä kun on ollut kaikenmaailman rästisiivoukset tekemättä, niin eivät oo helmet ja muut tarvikkeet ollenkaan vähentyneet, vaan juurikin päinvastoin. nyt tarttee tämän muijan alkaa ankaraksi itelleen ja eka mennä sinne rautakauppaan, sitte järjestellä helmensä ja sitte tehdä ne korjausjutut pois alta. sitten ostokielto uusille tarvikkeille (vain ihan välttämätöntä - paitsi onko harrastajalla mikään välttämätöntä... no ehkä lukot ja semmoset että saa valmista aikaiseksi) ja entisiä varastoja huvennuttamaan (aah, tuon täytyy olla ihan uusi suomen kielen sana :D ) annan siis itelleni täksi illaksi työtehtävän järjestämisen saralla ja uhkavaatimuksena on että ennen nukkumaanmenoa pitää olla valmista. rautakauppaan mars!!

4 kommenttia:

outiriina kirjoitti...

jee... puoli yheksältä oli helmet lajiteltu, nyt enää helmikirjasto järjestykseen. vaan se saa jäädä huomiseen...

Katri kirjoitti...

Oumai, kylläpä sulla on siellä riittänyt puuhastelua :D Ihan hiki kuule tuli itelleki pelkästä lukemisesta ! Mutta toivottavasti sait kaikki nyt onnistuneesti järjesteltyä ja eikä mitään vierinyt hukkaankaan ;)

Mikäkä on helmikirjasto ? Kirjoja helmijutuista vaiko ? :) Ei tollo tajua :D

suntsa kirjoitti...

Kateeksi käypi. :) Olen pari päivää ollut siivoamassa koululla, enkä ole päässyt tyttöjen korukehotarvikkeita pidemmälle. Niiden piti ne siivota, mutta... Taitaa jäädä omat loodat hamaan tuntemattomaan tulevaisuuteen. :D.

Miksi pitää tilailla aina vaan värkkejä, kun ei kerkee edellisiä edes järjestämään...

Aarnilintu kirjoitti...

Ai kuinka kiva onkaan sitten ottaa tarvikkeita ja mitä tahansa tavaroita esiin, kun kaikki on hyvin järjestelty. Se palkitsee tuon järjestelemisen vaivan mennen tullen. Terveisin eräs, joka ei saanut ylipursuavaa vinttivarastoa lomalla järjesteltyä..