Lukijat

tiistai 17. heinäkuuta 2012

työmyyräilyä

on sitä ihimisen lapsi jollakin lailla pölijä, kun ensin laiskottelee päiväkausia ja sitten rykäsee neljä päivää peräjälkeen niin kamalasti kaikkea kotihommia että meinaa takapuoli irrota selkärangasta. lauantaina koirien lenkitystä, pensasaidan leikkuuta ja imurointia, siihen lisäksi normi ruuanlaitot ja kauppareissut. sunnuntaina portin maalausta, pyykinpesua ja pöytäpuilla kudontaa pihapöydän ääressä seisaallaan, plus se ruuanlaitto, niin ja koirien iltalenkki. maanantaina mankeloinnit, pakasteiden sulatukset ja pesut, pyykinpesua (mistä sitäkin aina riittää...) ja toki ruuanlaittoa ja kauppareissua. maanantai-iltana oli jo niiiiiin väsy ja selekä kipiä ja nilikka kipiä ja vaikka mitä , että tuntui ettei tiistaina tehä yhtään mitään :( vielä monta hommaa sillä listalla mitä ei ikinä pitäis lomalle tehä (en toki oo tehnykkään muuten kuin mielessäni). mutta kun keväällä kävi niin että sillon kun olis ollu aikaa nii ei viittiny ja sillon kun olis ollu virtaa nii ei jaksanu... tekosyitä, nii onki :D ja nyt se on sitte niin että kevään tyhmästä päästä kärsii kesäruumis :DD vaan eipä mittään, tiistaiaamuna jo suunnittelin ikkunanpesua... kunnes armas siippa palautti maan pinnalle ja totesi että kellari pitää siivota, o-ou. siis meidän kellarista löytyy minun entisöintitarvikkeet ja maaleja ja tyhjät kylmälaukut sekä käytöstä poistettuja muttei vielä poistoihin pistettyjä astioita. ja sitten semmoista nurkkiin kertyvää: tyhjiä pulloja, pahvilaatikoita joita ei oo saanut viedyksi kierrätykseen ynnä muuta ynnä muuta. ja niinpä sitten siivosin kellarin :D kova homma, mutta tulipa tehdyksi. sen jälkeen palkitsin itseni pihapöydän ääressä pöytäpuita kolkutellen. 
ja ettei tää ihan valitukseksi menis, laitanpa pari kuvatusta. 
eli se tunika (josta tein ihan mekkomittaisen) valmistui ja ta-daa, tässä se on :)
mallina kuvissa nuorempi tyttäreni, joka haluaa olla "päätön". farkkuja ei myöskään raskinut hän riisua, joten pönkötystä näkyy taskujen kohdalla, mutta minulla se näkyisi mahan kohdalla :DDD


ja tässä puolestaan kuva niistä pöytäpuista ja c-kasettinauha-kudonnaisesta (alkuvaiheessaan vielä). tuotos päätyy mahdollisesti kassiksi...
tai sitten joksikin muuksi, saapa nähdä ;)

ai niin ja muuten - tää on sadas postaus. jos vaikka arvontaa... säännöt samat tutut kuin muillakin: kommentilla yksi arpa, lukijana (vanhana tai uutena) toinen ja mainostamalla omassa blogissa kolmas. kerro lempivärisi niin jotain palkinnon tapaista kehittelen kolmelle :) pari viikkoa jos vaikka olis osallistumisaikaa, eli kuun loppuun.

36 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Voi hitsi mitä ihanaa kaahotusta:-D Mahdottoman kaunis tunika!

Helinä kirjoitti...

Tottakai osallistun arvontaan kahdella arvalla.
Vihreä taitaa olla lempiväri tällä hetkellä

koruilija kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan (se on sanottava heti jottei unohdu) kun tuijottaa näitä ihanuuksia!! Tunikasta tuli upee ja mietinkin, että mekko/tunika/mekko, mutta niin tai näin Upea :) Helmakin on ihanan herkkä ja laskeutuu kauniisti koko matkalta...ah. - Jos lempiväri pitää nyt äkkiseltään sanoa niin kyllä se on tällä hetkellä toi c-kasettinauhan ruskea :D Sen verran kivalta näyttää kudonnainen! Onnittelut - kierrätyskeino vailla vertaa!

Korustamo kirjoitti...

No kolome arpaa heti oitis ja otepa ollut ahkera, älä ihmeessä takapuolta pudota!Se pyykkivuori on katoamaton luonnonvara ainakin meillä, on teinityttö ja aivovammainen poika, jotka pitävät siitä huolen, toki itse hikoilen lääkkettein sivuvaikutuksena,mummotautia ja muuten vaan kesää ja tuskaa, että on rikkana rokassa munkin paidat!!
Mutta hyvää viikonjatkoa:)

Kati kirjoitti...

Hieno mekko/tunika, ei voi muuta sanoa. Ja tottakai mukana, kahdella nyt kun reissussa ollaan, nii ja set lemppari on punanen.

Kati kirjoitti...

Hieno mekko/tunika, ei voi muuta sanoa. Ja tottakai mukana, kahdella nyt kun reissussa ollaan, nii ja set lemppari on punanen.

Mags kirjoitti...

Hurjalla menopäällä oot!! Siis arvotko tuosta kankaasta tehdyn kassin ;-D Ois käyttöä <3

Katri kirjoitti...

Hojohojo, täällä kans ollaan mukana kolmella arvalla ;) Teit todella kauniin mekon/tunikan, erittäin ihana ! Mulla tainnu olla jo vuosikaudet joku ihme päähänpinttymä pinkkiin väriin, kaikki pitää olla aina pinkkiä, pinkkiä ja pinkkiä, välillä se on ihan pelottavaakin... Mutta joo, kait se possunpunanen on sitte se mun lempiväri ;D

leena kirjoitti...

Oletpa ollut ihan hengästyttävän ahkerana:) Tunikasta tuli upea!
Niin, ja mukana arvonnassa kahdella arvalla. Lempiväri voisi nyt olla vaikka sininen.

TanjaV kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana ollaan, ei osaa valita lempiväriä mutta punainen-oranssi-vihreä-ruskea linjasto on usein aika varma valinta :) Mutta Harmaa-musta-valkoinenkin miellyttää.. Että päätä siinä nyt sitten.

Kaunis tunika, ihalitavaa että joku jaksaa :)

Arna kirjoitti...

Minä myös kahdella arvalla mukaan :)
Lempivärejä ovat vihreän eri sävyt sekä poltettu oranssi.

Ihana kierrätys idea :)

Korustamo kirjoitti...

Lisäys kommenttiini: lempivärejäni on valkoinen,violetti ja sininen.
Ja tunika on hieno!

Kaisa Reetta kirjoitti...

Oi, miten kaunis kesäinen tunika :)

Ja mukana arvonnassa tietenkin, tällä kahdella arvalla. Tämän hetken lempivärini (juu, se vaihtelee :)) on vihreä..

Mukavia kesäpäiviä! :)

Maati kirjoitti...

Kaunis tunika! Olet kyllä ollut ahkera, sama vaiva täälläkin, monta juttua pitää aina olla työn alla, muuten pitkästyn, ainakin näin lomalla:)

Mags kirjoitti...

Lisäys aikaisempaan...
Hihii, lempivärejäni: hyvin vaaleat siniset ja muutkin vaaleat, neutraalit juuri tällä hetkellä :-)

Minnuli kirjoitti...

Kolmella arvalla mukana ollaan. Kiva blogi ja kiitos kun ilmottauduit minun arpajaisiini, niin löysin ihastuttavan blogisi♥ Kaunis mekki.

Katri kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan. Mullakin tuli sata täyteen pari postausta sitten, mutta olin liian laiska järjestämään arvontaa.

Andi kirjoitti...

Hyvännäköistä kudetta syntyy kasettinauhoista! itse olen käyttänyt sitä virkkaukseen :)
Ja arvonnassa olen mukana kahdella arvalla! Lempiväri (tänään) on oranssi.

Simpura kirjoitti...

Ihana postaus ja olen onnesta sykkyrällä kun tänne löysin. Lukijaksi ehdottomasti ja arvontaankin mukaan kahdella arvalla:)

Piijuli kirjoitti...

Kivat tekeleet :)

Kahdella arvalla mukaan.. Mun ikuisuussuosikkiväri on tummataivaansininen ja sit nyt tullu keltainen, lime ja ruskea sotkemaan kuviota :D

AVON konsultti Sari Lahti kirjoitti...

Kolmella arvalla mukaan! Lempivärini on turkoosi/petrooli.

Sude kirjoitti...

Kahdella arvalla minäkin mukana. Kaikki iloiset värit kuuluvat minun lempiväreihini ja etupäässä tietenkin punainen :)

Henna73 kirjoitti...

Yhdellä arvalla mukana ja tykkään harmaasta ja mustasta

nini kirjoitti...

Kahdella arvalla mukaan. Lempiväri tuntuu vaihtelevan, mutta ehkä tällä hetkellä räväkämmät punainen, oranssi ja petrooli...

Pepper kirjoitti...

Kaunis tunika ja mukavan leppoisasti kirjoitettua tekstiä :)
Kahdella arvalla menossa mukana! lempivärejäni ovat ruskean ja harmaan eri sävyt. Myös luonnonvalkoinen ja vanha roosa.
Minunkin blogissani on arvonta käynnissä, lämpimästi tervetuloa! http://omaaaikaa.blogspot.fi/2012/07/arvontaa-167-3172012.html

Beate56 kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. Ihaillen katselen näitä kädentaitajien blogeja, kun itse en osaa muuta kuin tumput ja lapaset kutoa ja ompeluksista onnistuvat vain helpot (verhot, tyynynpäälliset, pienet vaatteiden korjailut). Ai niin, olenhan mä saanut kahvipusseista kassin kasaan ja ihan ompelutekniikalla ne ruoteet ja sitten punonta (netistä etsin ohjeet).
Aion tutustua blogiisi kun nämä kesäkiireet loppuvat.
Väreistä sen verran, että punainen, keltainen ja vihreä eivät sovi minulle.

Mandariini kirjoitti...

Mukana ollaan kahdella, lempiväri hmmm ruskean eri sävyt.

Mites hyvin noi kasetista kudotut kestää käyttöä?

Megi kirjoitti...

Tällaista se on ihmisen elämä. Raadanta rykäisyä on tullut harrastettua viimepäilvinä. Tosin remontoinnin muodossa. Nyt olisi sitten vielä se remontin jälkeinen siivous johon pitäisi jostakin löytää virtaskaa.
Arvontaan mukaan yhdellä arvalla. Lempparivärit on liila ja purppura.

Eve kirjoitti...

Osallistun arvontaan kahdella arvalla. Sulle ei mun lempiväri taida yllätyksenä tulla, mutta vihreät ja turkoosi :)

ahle kirjoitti...

Osallistun yhdellä, viime tipalla. Lempiväri on turkoosi ja oranssi. Mielellään vieläpä yhdessä, huh sentään.

MieVaan kirjoitti...

Laitahan sitten kuva valmiista kassista tai mikä siitä nyt tuleekaan. Lempivärini on syksyn värit. Kaksi arpaa kiitos.

Unknown kirjoitti...

Kahdella arvalla mukana. Väri poltettu/murrettu oranssi, vihreä, maanläheiset värit.T:) Koralli

ensu kirjoitti...

Lisäajan turvin tulen minäkin vielä arvontaan mukaan. Pidän mustavalkoisuudesta ja selkeistä tehosteväreistä. Tällä hetkellä oranssi miellyttää minuakin.

lentoemo kirjoitti...

Lempiväri onkin aika vaikea kysymys, jos lähestytään toista kautta niin sininen, lila tai keltainen se ei ole varmastikaan, mutta saattaisi olla roosa tai vihreä.

maiju kirjoitti...

Mun silmääni enemmän tuo missä on punaista... syystä, että mä tykkää voimakkaista väreistä... On tuo toinenkin ihan kaunis ;)

maiju kirjoitti...

Sorry... tuli vastaus väärään paikkaan... kun piti kommentoida toiselle... ;)