Lukijat

lauantai 30. heinäkuuta 2011

kiirettä on pidellyt

tai sitte jostain muusta syystä on tullu pitemmän puoleinen tauko blogin ylläpidossa. muutaman päivä suomi-kierros käytiin siipan kanssa tekemässä piiiitkästä pitkästä aikaa. kivaa oli reissata, mutta kivaa oli tulla kotiinki...
ennen reissua tein työkaveria varten tarjolle jokusen hääonnittelukortin. tuo korkein malli miellytti tilaajaa eniten, niinku kyllä itekki arvelin, mutta eiköhän tässä käy niin kuin yleensäkin, että kyllä se aika tavaran kaupitsee ;)
viime yönä kun reissusta kotiuduttiin, oli mua oottamassa ihania postilähetyksiä. viime viikonloppuna tilailin korutarvikkeita, ja vain yksi lähetys ennätti perille alkuviikosta. sehän ei toki mitään haitannut, kun en olisi kumminkaan niitä ennättänyt työstämään, ja nyt hippuiluttaa kovasti päästä kokeilemaan mitä uusista - ja vanhoista - materiaaleista saa syntymään. ei tänään vielä kumminkaan, tänään pestään pyykkiä, imuroidaan, täytetään tortilloita ja saunotaan. vaan kuka tietää, ehkäpä huomenna ;)

1 kommentti:

Pirita kirjoitti...

Kauniita kortteja!
Onnea, voitit blogini arpajaisista puukorun! Blogissani on sähköpostiosoitteeni, laitatko minulle sähköpostia ja osoitteesi niin pistän korun postiin! :)