Lukijat

lauantai 27. elokuuta 2011

vapaapäivän iloja :)

no niinhän siinä kävi... kun viikkopöllönä on joka aamu aprikoinut josko se olisi vaikka lauantai ja saisi vain kylkeä kääntää, niin kyseisenä aamuna sitten luulee, että on perjantai ja ihmettelee suunnattomasti kun ei kello herättänyt. heräsin siis kaksi minuuttia myöhemmin kuin työaamuisin. aikani puhelimen kelloasetuksia tutkittuani ja todettuani niiden olevan ihan niinkuin pitääkin, älysin katsoa päiväyksen... la 27.8. ... no eihän se uni enää sitten tullut :DD olipa sitten aikaa levitellä helmilaatikot keittiön pöydälle ja tuloksena voin esitellä seuraavat kuvat:
tästä korusetistä tulee jotenkin ihan jouluinen olo... niinno, siinähän onkin ihan tonttuvärit. kokeillaanpa muistanko yhtään mitä nuo helmet on: punainen lasihelmikolikko, harmaa muovihelmi, metallihelmi ja kirkas lasihelmi. ketjuna papuketjua, kaula- ja rannekorun kiinnitys salpalukolla.
tämä turkoosiruskea versio miellyttää minun silmääni... näistä en millään muista mitä tuo ruskea kuutiohelmi on, mutta se on tosi kaunis. lisänä metallihelmi ja turkoosi huurrelasihelmi, ketjut ja lukot samoin kuin tuossa punaharmaassa setissä.
ja sitten vielä ruskea versio. tässä tuota samaa ruskeaa kuutiohelmeä, lisänä rukea lasihelmi joka tuli tilaajalahjana, joten nimeä en tiedä, sekä metallihelmi ja kirkas lasihelmi, sekä ketjut ja lukot kuten edellä. kyllä nyt on hetken aikaa hyvä mieli. ehkä huomenna lisää...
ai niin ja sitten keijukeitaalle arvontaan, jonka ninni järjestää. sinne pääset täältä :)

4 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Ruskeasävyinen - namu :-D

Pirita kirjoitti...

Kylläpäs muuten ruskea ja turkoosi sopii hyvin yhteen. Lempparini näistä :)

Katri kirjoitti...

Ruskea turkoosi miellytti eniten minunkin silmää.

Kauniita ristipistokortteja alla.

outiriina kirjoitti...

kiitos kommenteista, ne lämmittää mieltä :)