Lukijat

maanantai 19. syyskuuta 2011

oppia saamassa

tänään töiden jälkeen kaasuttelin pika pikaa kaupan kautta kotiin, pyöräytin pellillisen lihapullia ja mankeloin puoli korillista lakanoita. sitten hyppäsin pyörän selkään ja viiletin raahe-opiston kurssille saamaan ideoita opetustyöhön. minähän en oo opettaja, mutta lasten parissa työskentelen, ja veljet, tulipa kurssilta mukavia ideoita :) tässä muutama kuva niistä mitä me ennätettiin kokeilemaan
ekaksi tilkkuiltiin farkkukankaalle tyttö ja lisäiltiin siihen vähän tilpehööriä

sitte neulahuovutettiin. olisin halunnu jonku eläimen tehä, mutta villojen väri tällä kertaa ratkaisi - olin kaverin villapussilla ;)

ja tää viimenen oli sitte mulle uus tuttavuus: kovetettiin paverpolilla farkkukankaasta purkki. tässä on vielä muovipurkki sisällä muotoa antamassa, mutta kunhan tuo kuivuu ja kovettuu niin tempasen muovipurkin pois. eli huomenna. kyllä oli mukavaa :)) ainut huono puoli oli siinä, että viis tuntia hurahti ihan liian nopeasti :D lisää tämmöistä!!!

3 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Vaikuttaa tosi kivalle kurssille ;-D
Ja tuo purkki on niin jännä; oon nähny joitakin poverpol-töitä, aivan mainio tekniikka!

outiriina kirjoitti...

kivaa meillä olikin, kaikki oltaisiin ihan mielellämme oltu toinenkin ilta :) tuosta paverpolista sanottiin monellakin keskustelupalstalla että saman asian ajaa vesiohenteinen säänkestävä puuliima... ja on paaljon paljon halvempaa. tiedä sitten, voihan tuota kokeilla ;)

Katri kirjoitti...

Hih. Varmasti kiva kurssi. Nyt vain odottelen, tuleeko näitä töitä meille kotiin asti. ;)