Lukijat

maanantai 14. marraskuuta 2011

korukoplan haaste 11


hupsista, niinhän siinä sitte kävi että kun haasteeseen ilmoittautuessani luulin jääväni saikulle lokakuun puolivälissä ja kuvittelin että aikaa helmihommille on vaikka kuinka, niin minusta riippumattomista syistä leikkaus siirtyi kolmella viikolla - ja niin ollen toipilasajalle suunnittelemani helmiväkertelyt on vasta pääsemässä tällä viikolla alulle, toivottavasti. kaikilla osallistujilla oli upeita töitä, juuri kävin ne täältä katselemassa pikaisesti. pitää ajan kanssa vielä tutstua niihin myöhemmin. laitanpa nyt kumminkin tähän samaa värimaailmaa hipovan vanhan tuotokseni, viime kesänä pujotellun ja tätä nykyä siskoni korurasiaa asustavan setin. jotenkin
mulla tulee näistä mieleen tiikeri ;)

6 kommenttia:

Tarleena kirjoitti...

Tuohan sopi haasteeseen mainiosti :) Toivottavasti toipuilet hyvin!

Vikki kirjoitti...

Mihinkäs se tiikeri raidoistaan pääsee :)
Kyllähän tässä teema toteutuu.
Onnellista toipumislomaa!

Helmiainen kirjoitti...

Sopii haasteeseen tosi hyvin, vaikka onkin aikaisempaa tuotantoa. Hauska.

Katri kirjoitti...

Sopii haasteeseen hyvin.

Pöh. Tuollainen hopeasavikurssi ois kyllä ollut aivan huippukiva, mutta ei, jonkun on pakko olla töissä: :( Mukavaa ja tuottoisaa kurssia!

outiriina kirjoitti...

kiitos kommenteista :) saapa nähdä katri toteutuuko tuo kurssi, ei ollu ku neljä osallistujaa ilmoittautunut kun äsken kävin kattomassa. toivotaan että toteutuu, ja toivotaan että siellä pärjää tämmösenä klenkkuna ;)

Niina kirjoitti...

Hienosti haaste toteutui, väritkin osuvat niin kohdilleen :D