Lukijat

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

hiihtolomalla

niinno, lomalla kumminkin tässä viikko vierähtänyt. ilmat on olleet enimmäkseen loistavat, mutta nilikun on paha hiihtää... loma alkoi kyllä vähemmän mukavissa merkeissä, lauantain sairastin oikein kunnolla. kuumettakin liki kolmeysiä, mulla, jolla lämpö nousee tosi harvoin edes kolmeseiskaan. voitte uskoa että päivä meni jokseenkin toisin kuin olin kaavaillut - ei puhettakaan minkäänlaisesta liikunnasta.  vällyjen alla vietin koko päivän ja illan, töllöä kuuntelin ja välillä katselinkin. sunnuntaina oli jo parempi olo, mutta kuumetta edelleen kolmekasi. ei siis vesijuoksuun. vähän virkkasin virpin innoittamana uudenlaisia isoäidin ruutuja - tuli siskon perheen kahvilaan uusi hartiaviltti kun siellä varasto alkaa jo kaivata täydennystä. helmiäkin ajattelin, mutten jaksanut kuitenkaan mitään aloittaa.

maanantaina - silloinhan se lomakin vasta virallisesti alkoi - oli kuume jo tiessään. vähän vielä väsytti, eli mitään isompaa en viittiny aloittaa. äitiä huusin apuun, kun olin luvannu työpaikan pöytämallin kangaspuihin loimen hoidella ;) niinhän me se sitten maanantai-iltana luotiin ja tiistai-iltana rakennettiin. päästään eskareiden kanssa kutomaan pääsiäisliinoja pajusta.

keskiviikkona vesijuoksua ja virkkausta, töllön katselua - boxissa on kovasti tallenteita kattomatta ;) torstai meni ohi tuosta vain, virkaten ja sillee.
perjantaina  nakkasin matot ulkoilemaan heti aamusella ja mökki oli puoleenpäivään mennessä siivottu. jeee...

ja nyt tuli vuoroon helmilaatikot :) ensimmäiseksi otin esille tyttären syksyllä mulle cernitistä "leipomat" helmet. sini-musta-valkoisia pyöreinä ja kuutioina, valko-mustia kolikoina. tämmöistä tuli:

mää tykkään :)) kiitos nelli :))
näissä meni perjantai, kun ruokaakin oli laitettava. onneksi kauppaan ei tarvinnu lähteä, muuten olis pitäny tyytyä vain noihin sini-musta-valkoisiin...
lauantaina heräsin varhain, niinku jokaisena lomapäivänä. muu sakki veteli sikeitä, hyvä niin, edellispäiväinen harrastus sai siis jatkua heti aamulla. ihania ruskea-musta-kultaisia helmiä, messinkisiä helmihattuja, messinkiketjua... ja siitä syntyi sitten tämmöistä:
olipa mukavaa :)


oikeesti noissa lasihelmissä ei ole sinistä sävyä, mun kuvaajantaitoni vaan on niin ihmeelliset että jostakin se tuon tempaisi :))

8 kommenttia:

Kaisa Reetta kirjoitti...

Heipa :)

Tulin vastavierailulle blogiisi... Ja täältä löytyykin kaikkea ihanaa! <3

Ihastuttava tuo sininen pyörresetti! :)

Helinä kirjoitti...

Monenlaista oletkin ehtinyt värkkäämään:-)Mun lemppari on tuo alin setti!

koruilija kirjoitti...

Alin setti on kyllä ihana, mutta tykkäsin myös tuosta sinisestä cernitistä! (ja tottakai virkkauksestakin) Itselläni odottaa vino pino premo pakkauksia sitä aikaa kun niistä jaksaa jotakin vääntää...kauankohan ne säilyy...

TanjaV kirjoitti...

Lauantain setistä minäkin ehkä eniten tykkään. :) Mutta bongasin myös minulle uuden tavan hyödyntää siemenhelmiä kaulakoruun.

Katri kirjoitti...

Alin setti on hieman rock. Tykkään siitä eniten.

Saga kirjoitti...

Niin keväisen keltaista....Tykkään myös eniten tuosta alimmasta korusetistä. Siinäkö ei siis ole sinistä?..Kauniilta se jokatapauksessa näyttä kuvissa sävyiltään.

Vikki kirjoitti...

Cernit korut ovat tosi kivoja, erityisesti tuo sininen setti!
Alin korusetti on tyylikäs!

KAISU kirjoitti...

Ihanuuksia!
Sait juuri Hyvän Mielen Haasteen !