Lukijat

lauantai 31. maaliskuuta 2012

lauantaita

yritän patistaa itteeni kauppaan... ei yhtään huvittais lähteä nilkuttamaan  sinne (siis autolla kaupalle, mutta melkoinen matka se on siellä marketissa nilkutettava, vaikka pikkukaupungissa asunkin), vaan pakko kai se on, kun on nuo asiakasomistajapäivätkin... muutaman euron siinä säästää, jos tänä viikonloppuna hommaa pesuaineet sun muut.
tälle viikonlopulle on ohjelmassa muutama korukorjaus, joista vain yksi oma tekele, rannekoru joka on himpun verran liian pitkä, siitä pitää napsasta sentti tai puolitoista pois. taidan laittaa siihen säätöketjun niin on varmemmin sitte sopivan kokonen. äitin laatikosta löyty kiva korusetti, jonka kaulakoru oli kokenut kovia, tohtori korjaa senkin kuntoon :) ja vielä työkaverin mukavannäkönen ulkomaan reissulta ostettu korvis. kertoi että myyjä oli niitä vääntänyt myyntipöydän ääressä, lenkkiä pitää vaan vähän tiukentaa kun ei tahdo pysyä kiinni. 
sitten aattelin käydä korukoplan haasteeseen käsiksi, oon sitä nyt muhitellut kaikessa rauhassa, pakko päästä jo kokeilemaan josko ideat on toteuttamiskelpoisia :) vaan kai se on nyt sinne kauppaan lähdettävä, niin sitten pääsee noiden mukavampien töiden kimppuun. illalla lisää :))

4 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Olen myös lähdössä kauppaan, vaikka ei yhtään innostais. Mutta jos käväsis kirppiksellä samalla reissulla:) Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua:)

outiriina kirjoitti...

kiitos samoin :) minä jätin kirpparit väliin, mutta tein kauan harkitsemani hankinnan - ostin moccamasterin. nyt lähden testaamaan onko kahvi parempaa kuin obh nordicalla keitetty aamukahvi oli ;)

koruilija kirjoitti...

Korukoplan haastekorua minäkin olen suunnitellut - jo pitempään - pitäisi uskaltaa tarttua, mutta vielä en ole uskaltanut - taidan siivota torppaa!

Mags kirjoitti...

Jihuu, hyvä! Mulla haastekoru on tehty ja laitan huomenna pienen kurkistuksen siitä, ehkä.
Tämä päivä on mennyt liiman kanssa taistellessa, en saa keramiikkaa ja metallia pysymään toisissaan kiinni, kyllä sapettaa!