Lukijat

perjantai 7. syyskuuta 2012

avainnauhaa täälläkin

sainpas sentään värkkäysvaihteen päälle, vaikka on se hakenut sekä aikaa että innostusta jo pitkän aikaa. toki tässä on niitä lieventäviä asianhaaroja jonkun verran, niinkuin pojan muuttohässäkkä (sehän vei melkein kuukauden kaikkiaan :D ) ja sen myötä monenlainen shoppailu ja siivoilu. lisäksi työelämä tälle kaudelle lähti melkoisen vinhalla vauhdilla käyntiin, joten iltaisin on ollut aika vetämätön olo. menneenä viikonloppuna oli toki jo ihan pikkupakkokin saada langan - tai nyörin - päästä kiinni, kummitytön syntymäpäivä lähestyi lähestymistään ja olin luvannut hänelle avainnauhan siiheksi tehdä. toivomuksena oli värikkäitä erimuotoisia puuhelmiä mustassa nyörissä. kauhukseni huomasin, että musta nyöri olikin yllättäen haihtunut johonkin ja se määrä jonka onnistuin löytämään, oli pikkuisen nafti.

vaan eipä hätiä mitiä. onneksi olin korutarvikekirppikseltä ostanut kerrassaan ihanan sävyistä petroolinväristä nahkanauhaa, johon nyt turvauduin. ja niinpä kummityttöni sai kaksi avainnauhaa, joista voi aina mieleisensä töihin lähtiessään kaulaansa pujottaa :))

postipoika on nauhat jo synttärisankarille perille toimittanut, ja kuulemma se nafti oli ihan sopiva, ja petrooli tuunataan pelkkään korukäyttöön :)) lisäksi tein vielä avaimenperän, josta napattu kuva näyttää olevan erinomaisen epätarkka....

noo, kunhan saan kuvattua pari muuta avainnauhaa ja avaimenperää, jotka ovat samaa tyyliä, käy idea selvemmäksi. ehkäpä viikonloppuna :)

10 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Hyvännäköisiä ja kivat värit.

Korustamo kirjoitti...

No johan on värikkäitä:) Ihana tuo petroolin värinen nauha!

Kirsti kirjoitti...

Kyllä on kauniita:)

Kati kirjoitti...

Oothan sä kuitenki saanu jotain aikaan. Mulla kalvaa ne korvikset ja niiden toteutus niin, että en saa muista ideoista kii ennen niiden onnistumista. =) Siksipä ne puikot sit heiluuki urakalla.

Unknown kirjoitti...

Ihanat värit korussa. Minullakin nyt täällä kerta on niin paljon muita projekteja, että koruilu jäänyt vähemmälle. Jotakin on korualkeita korupajan pöydällä. Mukavaa viikonloppua sulle. Ja se yksi projekti josta sulle puhuin on vielä työn alla. Toivottavasti ehdin siitä työstä. T:) Koralli

Helinä kirjoitti...

Pirtsakoita nauhoja olet tehnyt:-)

koruilija kirjoitti...

Väriterapiaa :) Ihanaa!

TanjaV kirjoitti...

Kivoja nauhoja! Mulla on samaantyyliin tehty ollut tuolla to do-listalla kans, ehkä tässä saan aikaiseksi, kun näin täällä kuinka nättiä sillä saa aikaiseksi.

Aarnilintu kirjoitti...

Minulla on töissä tylsä ja persoonaton musta avainnauha Olen monet kerrat miettinyt, minkälaisen tekisin sen tilalle. Että se itse tehty sit olis semmonen, ettei joka toisella tule vastaan samanlaista.. Avainnauhan kanssa on hankala käyttää pitkiä kaulakoruja, joten tässähän on täydellinen ratkaisu, joka yhdistää sekä helmet että avaimet. Tämmöinen täytyykin laittaa pikimmiten työn alle!

Helena kirjoitti...

Onpa kaunis avainnauha, ihanat väritkin!

Piti kiittää jo viime viikon alussa aivan ihanasta helmivaihtopaketista, joka saapui perille - suuret kiitokset! Heti alkoi ideoita pulputa...