Lukijat

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

sävy sävyyn

ostinpas kynsilakkaa. taas kerran. harvoin vain tulee kynnet lakatuksi, mutta näin kesällä kuitenkin useammin. hurjat värit tämmöiselle ikäihmiselle ;) mutta kun lempparia löytyy, se on pakko saada, ja vaikka niitä lemppareita löytyis kaksikin :D nyt sitten ongelma olikin, kumman ensin ottaisin käyttöön. käännyin ongelmani kanssa nuorimmaiseni puoleen, joka sanoi : "lakkaa tuolla vaaleammalla pikkurillit ja tummemmalla muut"  ...ja minähän tein työtä käskettyä...

viime viikon vietin naapurikaupungissa kuntoutuksessa. päivät kuluivat kuin siivillä jumpaten ja keskustellen. kärsin siis tules-vaivoista, ja totisesti toivon, että tämä pitkäkestoinen kuntoutus antaa minulle paljon eväitä reppuun... päivisin on siis ohjelmaa, mutta kun tuota vajaata sataa kilsaa ei viitti edestakaisin ajaa kun on mahdollisuus täälläkin yöpyä, pitää illoiksi keksiä jotain järjellistä tekemistä. parina iltana pitkä kävelylenkki, sitten vesijumppaa, töllön katselua virkkuuksen kanssa tai ilman... vaan onhan täällä talossa vapaa-ajan ohjaajakin, sinneppä siis tekemistä etsimään. kevään jaksolla pari kuukautta sitten kävinkin siellä jo muutamat paidat painamassa mutta syystä tai toisesta se ei nyt napannut.

 helmiä oli oikein nostettu esille, ja sieltä löytyikin mieluisia kukkakuvioisia. kaipasivat kuitenkin seurakseen pienempiä, mutta niitä ei talosta löytynytkään. korumetallilankaakin oli vain kullanväristä :( no, ostin ne kukkahelmet ja ajattelin sitten kotona omista varastoista ottaa ne pienemmät... ja seuraavana päivänä kauppareissulla eksyin paikalliseen sinooperiin. sieltähän löytyi mustia farfalle-helmiä ja kirkkaita pyöreitä. hopeoitua kuparilankaakin ostin, ynnä parikin kaunista lukkoa ja korviskoukkuja. ja avot, kaksi settiä kävin sitten vääntämässä. syntyivät aika vaivattomasti ja tuli ihan mieluisia. tämä joustolankaan pujotettu turkoosinsävyinen setti kokee ehkä kuitenkin vielä muodonmuutoksen, siksi ovat vielä viimeistelemättä. tässä setissä korvispari numero 81.

sitä vastoin sininen setti taitaa olla rannekorua vaille valmis. toki tuon edellisen setin rannekorua voi tämänkin kanssa käyttää. 

 korviksien hauskat renkaat ostin talosta, ja jemmasin niitä tulevia koruja varten jokusen mukaanikin, tykkään niistä melkoisesti. mukana siis korvispari numero 82.


tämän kaulakorun ketju on kierrätyskamaa - löytyi sieltä talon helmilaatikon pohjalta ja siinä oli mukana nuo pienet helmikilluttimet, siirsin vain niiden paikkaa. ketju on todella hentoista, joten laitoin sen kaksinkerroin ja sidoin ketjut yhteen noilla killuttimilla.

niin ja tuo otsikon sävy sävyyn... kun setit olivat valmiit ja nostin ne pöydältä mukaani, totesin että ihan huomaamattani nämä korut sopivat uusiin kynsilakkoihini just eikä melkein. joku voisi jopa luulla, että suunniteltu juttu :D


kaupasta löytyneet kukkalukot jäivät vielä käyttämättä - sininen kaulakoru on niin pitkä ettei lukkoa tarvita ja turkoosin setin kaula- ja rannekorut on tehty joustolankaan. vaan kyllä ne lukot vielä paikkansa löytävät, ihan taatusti :)3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Kauniita koruja!:)

Kirsti kirjoitti...

Kauniita on.

Sorsaska kirjoitti...

Sininen & musta toimii! Kivoja!