Lukijat

lauantai 15. marraskuuta 2014

hengissä ollaan -

jos joku on ennättänyt hiljaisuutta ihmetellä; on vaan ollut joku tietokonejumitus päällä. koruja on kyllä jonkun verran valmistunut ja kuvaamattakin kaiketi jäänyt, niinkuin blogin päivittäminenkin... läppärikin oli ihan toimettomana monta kuukautta, o-ou. nää nykyiset puhelimet on niiiiin monipuolisia, että tietokonetta ei tuu niin usein avatuksi. ja toisekseen, huhtikuulla alkanut kuntoutus on pistänyt tämän mamman liikkumaan, joten sekin on vienyt aikaa - mutta sehän on oikeasti loistava asia :) vaan nytpä laitoin piitkästä aikaa läppärin piuhat töpseliin ja ajattelin puhelimen kamerasta tyhjentää kuvat blogiin, selostusten kera :)
eli aloitetaanpa... katsotaas... siis aloitetaan kaiketi toukokuulta :D on nimittäin jäänyt postaamatta semmoinen ihana juttu, kun sain äitienpäivälahjaksi... kauan harkitsemani punsselit :) ai että tuotoksia... nooo... ei oo vielä tullut, vaikka nahkanauhaakin oon jo hankkinut.

mutta sitten niihin muihin aikaansaannoksiin - joitakin oon jo muistanutkin teille esitellä, mutta nyt hypätään lokakuuhun, sieltä löytynee jotain. työkaveri toi mulle kasan koruja päivitettäväksi kun kesälomille lähdettiin, ja lokakuussa sain ne vihdoin ja viimein työn alle. alkuperäisiä en tietenkään muistnut kuvata, ja osa niistä olikin jo ihan osina, mutta tässäpä valmistuneita.

kaulakoru ja rannekoru kierrätetyistä helmistä, pienet mustat on uusia. helmet on pujotettu joustolankaan "tilaajan" toivomuksen mukaan.


tässäkin rannekorussa isot helmet on vanhoista koruista purettu, mustat välihelmet vain uusia. nuo kuviolliset helmet oli jo menossa kokonaan poistoon, mutta sommittelin kumminkin rannekorun ja mieluinen siitä sitten tulikin :)


tämän kaulakorun tein hänelle viime keväänä, mutta isot helmet edessä ei tuntuneet omilta, joten otettiin uusiksi kokonaan pienemmillä helmillä. kovasti paljon mieluisampi tuli.

3 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kiva kun oot takasin :)!
Kauniita oot tehny!

Unknown kirjoitti...

Mukava kuulla sinustakin:)
Onnea hyvin startanneelle kuntoutukselle!!

MiunMaun kirjoitti...

Heissunvei!
Kiva kun oot täällä!