Lukijat

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

ja vielä yksi juttu

kauden ensimmäinen hopeasta koruiksi -kurssi oli tuossa kuukausi sitten. tällä kertaa tykästyin telaketjuun, ja sitäpä sitten vääntämään... lopputulos on nyt esiteltävissä :)

rannekorulla aloitin, mutta kun sairastan sitä settisyndroomaa niin piti sitten tehdä kaulakorukin... ja ihan tuntui siltä, että kaulakoru kaipaa jotain lisää, joten tummansinisiä - voisi kai sanoa että yönsinisiä fasettihiottuja lasihelmiä siihen sitten päätyi killumaan.

korviksetkinhan oli jo oikeastaan valmiina, tein maskottiketjun pätkät kevättalvella ja laitoin niihin juurikin nuo yönsiniset fasettilasihelmet ;) sellaisena ne olikin ainakin puoli vuotta, mutta nyt kun tarvitsin tuommoiset oili-ketjun tapaiset pätkät, niin vähän muokkasin. eli tässäpä siis korvispari 88, olkaa hyvä


6 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Jaaha, settikuningatar täällä puuhailee :-D Aivan ihastuttava tuo kaulakoru, oi että!

MiunMaun kirjoitti...

Miksköhän mä en ole edes kokeillut telaketjua? En ymmärrä, sillä se näyttää hyvältä. Kaulakorussa nuo fasetoidut helmet ovat piste sen kuuluisan iin päällä. Se on makee.
Ja ymmärrän hyvin tämän settisyndrooman. Mulla on myöskin se, ei vaan ollut ennen tätä diagnoosille nimeä :-)

Jaana kirjoitti...

Hienoa telaketjua :)!

Unknown kirjoitti...

Kaulakoru on upea! Hienon lisän tuo ketjuun nuo helmet.

Suntsa kirjoitti...

Oi kun nätti setti! Tuohon kaulakoruun telaketjunpätkä fasettihelmineen sopii täydellisesti.
Olet siis tehnyt tuon "oilintapaisen" ohuemman ketjun telaketjun jatkeeksi myös itse, I suppose... Tässä olisi taas niin ihanaa ideaa apinoitavaksi.:D

Korustamo kirjoitti...

Oi mikä kaulakoru<3