Lukijat

tiistai 21. helmikuuta 2012

sanavahvistukset :/tämäniltaisella blogikierroksellani kävin myös niinan korut ja kommervenkit-blogissa. niina kirjoittaa asiasta, joka on minuakin tässä viime aikoina lievästi sanottuna ottanut pattiin - bloggerin pottumainen sanavahvistus-pelleily. argh. niin epäselvää söherrystä että pää tulee kipiäksi. todista ettet ole robotti... toisinaan kyllä tuntuu siltä että just joo, robotti oon kun vipellän kaikkia hommia tekemässä mitkä on jonakin toisena päivänä ehkä jääneet tekemättä...mutta tällä päivämäärällä tässä minun blogissa on sanavahvistukset poistettu käytöstä, ja pois pysyvät mikäli ei aivan mullistavia tapahdu :)

3 kommenttia:

koruilija kirjoitti...

A-ha, niihin voi siis itse vaikuttaa, että onko ne päällä vai ei? (t. tekniikan ihmelapsi) Taidanpa käydä tuossa blogissa lukaisemassa...

outiriina kirjoitti...

juu voipi, asetukset -> kommentit -> sanavahvistukset :))

Katri kirjoitti...

Kiitos!

Muakin niin ahdistaa ne sanavahvistukset. Kun ei saa selvää. Ei jaksa. Mitä spämmiä mulla on kommenteihin tullut, on olleet ihan ihmisten kirjoittamia mainoksia ja osa jopa suomenkielisiä. Mm. Pikavippimainos. Mutta oonpa jaksanut ne poistaa, joten kiitos ei sanavahvistuksille.