Lukijat

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

vaivainen :(

ihanasti kevätaurinko paistaa ja lämmittääkin jo, mieli palaa hiihtoladulle suksimaan. perjantaina kävinkin iltapäivällä testaamassa kuinka se sivakointi sujuisi... parin kilsan lenkki meni oikeastaan paremmin kuin olin odottanut, mutta sen jälkeen oonkin sitten nilkuttanut jo kaksi päivää :( tänäänkin aamusella katselin kaihoisasti ikkunasta, aurinkoinen sää suorastaan huusi hiihtämään. mutta huomenna pitäisi taas kyetä töissä lapsosten kanssa vipeltämään, joten vahingosta (?) viisastuneena pakkasin suksien sijaan mukaani uimapuvun, vesijuoksuvyön ja -sandaalit (on muuten tosi sirot ja viehkeät, niinkuin muualta lainattu kuva kertoo...)

Vesijuoksusandaalit
ja porhalsin uima-altaassa tunnin verran, kilometrin sain täyteen. jospa tämä harjoitus ei niin kovin huomenna kiusaisi. keljuttaa kun ei sovi kävely eikä hiihto, ja pyöräilykauden avaus saa odottaa sulempia väyliä. miten siinäkin sitten kävisi jos pyörän kanssa kaatuisin :D huonosti todennäköisesti. eli palaan uudenvuodenlupaukseeni - kehveli, heti kun työt alkoi, sekin harrastus hiipui. NYT ALOITAN UUDELLEEN, nipistän sen ajan jostakin puikkojen kilistelyn ja töllön seuraamisen seasta.

3 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Tsemppiä liikunnallisiin harrastuksiin!
En olekaan ennen noita 'sandaaleja' nähnyt. Itellä se vyö kuleksii nurkissa, harmittaa kun uimahallien vedet ei mulle sovi. Ehkä sitten kesällä taas.

Pirita kirjoitti...

Hih, oltiinkohan me yhtäaikaa hilputtelemassa altaassa? :) Mulla kun ei ole lasit päässä altaassa niin en aina välttämättä huomaa tai tunnista.
Minäkin oon ollu niin kipeenä että piti varovasti vedellä, vaan puol kilsaa ja sitten piti touhuta lasten kans.

outiriina kirjoitti...

juu, oltiin me siellä polskimassa samaa rataa :) kilsan vedin, vaikka loppu meni vähän hammasta purren... onneksi vain vähän, ja työkunnossa kumminkin olin tänään :D