Lukijat

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

vaihtorinki neljälle, osa yksi

aivan ihania tarvikepakkauksia on posti kiikuttanut niin minulle kuin kolmelle muullekin rinkiläiselle. ja erityisen mukavaa on, että mukana on materiaaleja, joita olen jo hippuillutkin kokeilla, mutten vielä ole tilannut. tällaiset paketit posti toi, ja mukana myös oma pakettini:
ensimmäiseksi päätin käydä haasteen numero yksi kimppuun - eli jokaisesta jotakin. ja tavoilleni uskollisena tuloksena kolmiosainen setti, kuinkas muutenkaan :D
helenalta tähän settiin nappasin ihanan simpukkahelmen (oikeasti väri on selkeästi vihreä, tämän päivän valaistus vain tahtoo sen näyttää tuommoisenä pepsodentin turkoosina), kauniita vihreitä helmiä sekä isompia litteitä että pieniä pyöreitä, ja fasettihiottuja vihertäviä lasihelmiä.
heidiltä mukaan löysi fasettihiottuja lashelmiä kahta eri kokoa, litteitä aventuuriineja ja kuparinvärisiä helmiä.
leenalta edellisten kaveriksi valikoitui ihanan ihana käsinkehrätty sarisilkkilanka, mustat akaatit, kuparinvärisiä helmihattuja sekä kuparinvärinen salpalukko.
omasta satsistani valkkasin vaaleat mattapintaiset säröhelmet (kiveä, mutten muista mitä) ja joulunpunaiset vihreällä koristetut helmiäispintaiset lasihelmet.
lisäksi varastoistani kaivelin messinkisiä ja kuparisia korunosia, rannekorun salpalukko, kuparilankaa sekä messinginvaristä koruvaijeria.
ja tällaista jälkeä eilisen päivän ja illan aikana niistä syntyi.

   
jotenkin jouluinen lopputulos :) nuo punaiset vihreällä koristetut helmetkö sen tekee, vai messingin ja kuparin kiilto... sarisilkkilanka tuntuu miellyttävältä ja kuinka paljon ihania värisävyjä tästä löytyykään... onneksi tätä jäi jemmaan vielä melkoinen pätkä :))
näissä merkeissä palaamme viikon kuluttua asiaan, mutta sillä välin, jos et vielä ole muiden rinkiläisten aikaansaannoksia tsekannut niin kipikipi näihin osoitteisiin:
leena/helmi blogissaan simplicity
heidi y blogissaan handmade by helyes
helena katarina blogissaan mossycoat crafts


ps. korvikset sijoittuvat korvishaasteeseen paikalle 29, nimellä silky ;)14 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Nuo korut sarisilkkilangoin on ihan kymppejä! No, hienoja kaikki, mutta nuo on suosikit ;-D

leena kirjoitti...

Upea setti! Olet onnistunut yhdistelemään kaiken niin kauniiksi ja mielenkiintoiseksi kokonaisuudeksi. Rannekoru on ehkä näistä mun suosikki :)

Helena kirjoitti...

Ihan mahtavaa! Älyttömän ennakkoluulottomasti yhdisteltyjä juttuja. Tykkään kaikista paljon, pakko mennä heti takaisin katselemaan...

Kaulakoru on minun suosikki, niin runsas ja värikäs!

Heidi kirjoitti...

Ihania! Mä en useinkaan uskalla yhdistellä kovin erilaisia värejä, mutta sä oot onnistuneesti tehnyt niin! (Täytynee varmaan itsekin kokeilla...)

Kati kirjoitti...

Upeasti yhdistetty erilaisia värejä ja materiaaleja. Kun osais itsekkin olla vähän enempi ennakkoluuloton. =) Tuo kaulakoru on mahtava!

TanjaV kirjoitti...

I h a n a ! Sarisilkki näyttää upealta yhdistettynä muihin helmiin. Tuota tuplavaijerijuttua munkin pitäs joskus kokeilla..

koruilija kirjoitti...

Ihanaiset sarisilkkikorut : )

Ellieli kirjoitti...

Tosi kaunis setti. Tykkäsin kovasti kaulakorusta, ja siinä erityisesti nuo helmihatulliset helmet pisti silmään. Myös tuo riipusosa on kaunis.

Suntsa kirjoitti...

Ihana setti. Jotenkin joulun tuntu tuli minullakin varsinkin noista kahdesta viimeisestä. Hyvin rempseän ennakkoluulottomasti olet yhdistellyt värejä ja materiaaleja. Hieno taito. :)

Arna kirjoitti...

Nuo sarisilkkilanka korut ovat ihania :) Ja kaikki muutkin kauniita!

tinttura79 kirjoitti...

tosi kauniita, niin paljon "elementtejä" mut silti ei mikään sekasotku!

Henna kirjoitti...

Upeita taideteoksia, mielenkiintoisia!

Satu kirjoitti...

Kauniita! Nuo korvikset ovat lempparini. <3

Korustamo kirjoitti...

Niin kaunista:)
Sinulle on haaste blogissani...