Lukijat

lauantai 12. tammikuuta 2013

tuunailua

kovasti piti miettiä mikä näistä teelmistä pääsisi sitten työpöydälle...

kuvassa ylhäällä vasemmalla vihreä puuakaatti-setti, josta kyllä muuten tykkäisin, mutta on vähän painava. korvikset ihan jees, mutta kaulakoru kaipaa jotain piristystä. liian tavallinen, ehkä, tai jotain.
ylhäällä oikealla elämäni ensimmäiseen haasteeseen tehty korusetti (oli erään nettikaupan ensimmäinen haaste), joka miellyttää kyllä muuten, mutta kun yritin sinne epämukavuusalueelle ja toispuoleisuutta hain, niin käytössä tuon ison kukkalinkin sijoittaminen vähän sivuun ei ole hyvä ratkaisu. tässäkin setissä siis korvikset ja rannekoru saa jäädä ihan entiselleen.
alhaalla vasemmalla nyörinukella sinisestä ohuesta metalllilangasta neulottua nyöriä, josta vääntelin sitten kukkasen viimekesäiseen korukoplan kukkakoru-haasteeseen. ei hyvä, ei ole ollut käytössä kertaakaan. rannekoru menettelee, mutten ole siihenkään oikein mieltynyt. koko setti kaipaa ihan totaalista purkua... no ei nyt langaksi asti, ei taitaisi onnistua :D
ja alhaalla oikealla puuhelmikoruja, tehty kumilankaan, aikana jolloin koruilu vasta ihan hentoisesti ja arasti ehdotti pääsyä harrastusteni joukkoon. helmistä tykkään, kumilangasta en. ja ehkä vähän jotain lisuketta kaipaa. kaikki nää siis menee uusiksi, mutta mikä se pääsikään ensimmäiseksi työn alle, se selviää huomenna :)

3 kommenttia:

Saga kirjoitti...

Oliko tuo hankalaa tuon nyörinukella metallilangalla tekeminen? Tekisi mieli kokeilla, sillä idea on mielestäni hieno.

leena kirjoitti...

Mielenkiinnolla odotan mihin lopulta päädyt ja mitä sitten huomenna nähdään :)

outiriina kirjoitti...

saga, kun metallilanka oli ohutta, oli nyörinuken käyttö sen kanssa mielestäni ihan kohtuullisen helppoa. vaikeampi on keksiä metallinyörille käyttöä, niin kuin tuosta kötöstyksestä näkyy :D