Lukijat

perjantai 29. maaliskuuta 2013

yllätykset on sitten niin ihania :)

viime viikolla sain postia. laatikolta palatessani mietin, mitä kummaa olen nyt mennyt tilaamaan, mielestäni kaikki helmet ja korutarvikkeet - niin, ne välttämättömät vain - joihin olin korutarvikekirppiksellä tuolla fb:n puolella sortunut, olivat jo saapuneet onnellisesti perille. arvonnoissakan en ollut onnistunut ihan viime aikoina voittamaan, vaikka minulla onkin ollut niissä ihan loistava tsägä. kääntelin kuorta ja kun lähettäjännimen näin, mietin vielä sitä arvontajuttua.... sisällä avasin kuoren heti kun sain kuorittua ulkovaatteet päältäni, ja kun kulmaa sain näkösälle, tajusin :) ihanaa :)
kuoressa oli se jigi, josta olimme korustamon eilan kanssa sopineet joitakin aikoja sitten.
ja kaunis magneetti sieltä löytyi myös, ja on muuten topakka magneetti, pysyy vähän painavampikin muistilappu jääkaapin ovessa :Djotakin halusin eilalle laittaa vastalahjaksi. koruja ei koruntekijälle kehtaa tehdä, ajattelin. sitten muistin, kuinka eila oli tehnyt vaihtokauppaa blogikaverin kanssa tuossa taannoin, koruja villasukkiin, ja kevätsäätä miettien pistin puikot kilisemään.


valmiiksi tuli kämmekkäät. jotakin koristusta nuo mustat pitsilämmittäjät vielä kaipasivat, joten ompelin niihin koristeeksi preciosan pikkuisia kristallihelmiä. seuraavaksi jännäsin, ennättävätkö ennen pääsiäistä perille, ja ennättiväthän ne :) minä ainakin olen vaihtokauppaan todella tyytyväinen. tämmöinen hyvän kierrätys on niiin mukavaa :))

kieputtelua en ole vielä päässyt kokeilemaan, kun täällä flunssan kourissa oon täällä kärvistellyt monta päivää. mutta ehkäpä tänään jo saan korutarpeet esiin ja silloin kyllä kokeilen tuon jiginkin.

5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kivat korustelijan kämmekkäät, tykkään!

Mags kirjoitti...

Ihana vaihtokauppa :-D Molempi parempi!

kirsema kirjoitti...

pikaista toipumista ja onnistumisen hetkiä kieputteluun :)

Korustamo kirjoitti...

Kyllä minä taisin voittaa tuossa kaupassa:) Olen melkein koko ikäni halunnut tuollaisia ja nyt sain ihan tilaamatta ja yllärinä ja vieläpä kristalleilla♥
Toivottavasti flunssasi helpottaa ja pääset kieputuksen saloihin!!

outiriina kirjoitti...

meitä on eila siis kaksi oikein tyytyväistä :) selvästikin flunssa alkaa olla selätetty, pääsen nauttimaan pitkästä pääsiäisvapaasta ihan hyvässä kunnossa, ja jos vain maltan noilta kauniilta ilmoilta, aikaa on myös koruilulle :)