Lukijat

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

valmista :)

korukoplan pätkäkoruhaaste on siis tullut päätökseen, ympyrä on sulkeutunut ja merenhenki on jälleen kotona. voi miten mukava tämä meidän korupiiri onkaan ollut :) tykkäsin kaikkien korujen jatkamisesta ihan täysillä, ja itse asiassa olin tyytyväinen kätteni tuotoksiin ihan jokaisen kohdalla. oma merenhenkeni saapui kotiin jo maanantaina. olen koruani käännellyt ja katsellut nyt pari päivää, ja aina siitä löytyy uusia mielenkiintoisia yksityiskohtia. koru on pitkä, niin kuin toivoinkin, jopa niin pitkä, että sitä oli haasteellista kuvata. mutta tästä siis lähdettiin kun laitoin merenhenkeni matkaan jo reilu kuukausi sitten. tältä se näytti lähtiessään.


pätkä Outi 003.jpgensiksi se matkusti magsin taitaviin käsiin. siellä se sai seurakseen pieniä siivekkäitä kavereita, magsin sanoin ehkäpä vesikirppuja ;) magsin tekemästä pätkästä löytyy myös angeliitti, jonka kerrotaan olevan sekä enkelikivi että ystävyyden kivi sekä hemimorfiitti, joka on onnentuoja :) ja  lasihelmissä säteilee aurinko meren aalloilla. tunnelmallista :)

mags lähetti korun seuraavaksi korallille, jonka pajassa se sai mukaansa kauniita vickyn itsensä tekemiä fimo-simpukoita, juuri riipuksen pisarahelmien väreissä ja hopeahitusin silattuna. kauniita ovaalinmuotoisia akaatteja sekä swarovskin kristalleja vicky lisäsi myös merenhengen matkaan.

sitten merenhenki matkasi suntsan luo.
siellä siihen liitettiin kalastajien ja merenkävijöiden
onnenamulettina ja merenneitojen aarteenakin tunnettu akvamariini, mystinen ja suojeleva labradoriitti, joka helpottaa stressiä ja kasvattaa kestävyyttä, "rantakalliota" sisältävä kivien kuningas, inspiroiva vuorikide, abalonesimpukka ja trinity brass -merihevonen sekä tsekkiläisiä vedensinisiä kristallihelmiä.


vielä oli merenhengen matka kesken. helmin käsissä se sai vielä mukaansa kauniita kauniita osasia.

helmin taituroimasta pätkästä löytyy mm. kyaniitti, todella kaunis hopeoitu ovaali, tummansininen koralli, ab-pintainen vuorikide joka symboloi auringonsäteiden välkettä veden pinnalla sekä kahdenlaista labradoriittia. mukana on myös pieniä rouheanoloisia rondelleja, ikäänkuin rantakiviä. ja vielä löytyy kaunis kvartsisydän, ystävyyden symbolina.

ja tässä merenhenki on nyt valmiina kokonaisuutena.

korusta tuli pitkä, joten sitä on vaikea saada kerralla
kuvaan suorana. siispä tunnelmapätkiä, okaa hyvät ;)

riipuksen mukaan laitoin pienen vihkosen, johon jokainen osallistuja laittoi terveisensä. tuosta vihkosesta olen poiminut tämän postauksen infopätkät kivien merkityksestä, ja muitakin kommentteja. leena oli vielä lopuksi kirjoittanut, kuinka korustani löytyy paljon yksityiskohtia ja katsottavaa. jo lahettäessäni riipusta matkaan ajattelin, että sitä voisi käyttää myös yksinään, pelkässä hopeaketjussa. saapa nähdä, raaskinko riipusta ketjustaan koskaan irrottaa, tämä projekti on saanut niin paljon merkitystä matkansa varrella.

iso ja lämpöinen kiitos ja halaus magsille, korallillelle, suntsalle ja helmille vielä kerran tästä todella ihanasta ja erilaisesta haasteesta. koska tahansa lähtisin tällaiseen uudelleen :)

17 kommenttia:

Jaana alias jahnukainen kirjoitti...

Kaunis, raikas, merihenkinen koru. Paljon ihania yksityiskohtia.

Jaana kirjoitti...

Voi kun siitä tuli upea :)!
Riipuksen värit toistuu kauniisti ketjussa.
Ja ihanaa kun siinä on mukana nyt monenlaisia sinisävyisiä kiviä :).

Mags kirjoitti...

Hienosti on toiset tytöt löytäneet meren hengen! Tykkään tästäkin korusta paljon :-D

(tuo mun osuuden kuva on jotakin muuta?)

Miina kirjoitti...

Kaunis koru! Hassua, miten ehjä kokonaisuus tästäkin korusta tuli vaikka siinä on niin monen henkilön kädenjälkeä :)

Suntsa kirjoitti...

Tämä koru on upea; todellakin "merenhengellinen". Ja olet koonnut hienot kuvakavalkadit!

kirsema kirjoitti...

Kyllä, merihän siinä henkii ihan selvästi. Ihana!

koruilija kirjoitti...

Kauniin viileä merikoru :)

Ellieli kirjoitti...

Upea koru, teillä on ollut ihana haaste!

Kati kirjoitti...

Meren henki on todellakin löytynyt korussasi. Ja tuo riipuksesi kivi on niin ihastuttava. Merimiehen tyttönä rakastuin kovasti tähän koruun. =)

TanjaV kirjoitti...

Riipuksesi on todella kaunis ja pätkät kyllä hyvin täydentävät sitä. Hyvin onnistuneen korun sait haasteesta.

Gitte kirjoitti...

Kaunis, merellinen ja kesäinen kokonaisuus tästä muodostui. Tykkään tästä(kin) kovasti.

Helmi kirjoitti...

Viileän merituulen voi tästä melkein haistaa. Kaunis kokonaisuus.

Unknown kirjoitti...

Ihanasti sininen siitä tuli, mutta ei kuitenkin liika. Pelkäsin, että olenko laittanut liika sinistä siihen. Oli hienoa tehdä nämä fimohelmet ja toteuttaa oman pätkän tästä korusta. Hyvää kesää. T:) Koralli

Othel kirjoitti...

Minusta tämä on projektinne yhtenäisin koru. Valitsemasi puhdas sininen väri ja selkeä teema varmasti auttoivat muita jatkamaan harmonisesti. Taidat olla hyvä ryhmätöissä...?

Kaisa Reetta kirjoitti...

Korusi on todellinen merten kaunokainen :) Teitte yhdessä tasapainoisen kokonaisuuden <3

Unknown kirjoitti...

Tuohan on hauska juttu. Ja noin upea koru siitä syntyi !
Mukavaa sunnuntaita ♥

Natja kirjoitti...

vautsi, näistä koruista tuli mielenkiintoisia :) jokainen osallistuja on jättänyt puumerkkinsä kaikkiin koruihin.