Lukijat

keskiviikko 29. helmikuuta 2012

haastetta kerrakseen

osallistuin korukoplan helmivaihtohaasteeseen ja sain parikseni pennyn helmiriippuvuutta-blogista. kasatessani pennylle lähtevää satsia ennätin vaihtaa helmet useampaan kertaan, mutta silti tuntui että en saa haastetta riittävästi kokoon, penny on niin monipuolinen tekijä :) jonkinlainen paketti hänelle sitten lähtikin, ja  olenkin malttamattomana odotellut mitä niistä syntyy.
ja sitten tähän minun saamaani settiin :)) laitoinkin tuossa jo aikaisemmin kuvan siitä mitä posti minulle toi, mutta laitanpa sen tähän vielä uudestaankin. kuoresta löytyi siis kaunis isokokoinen  riipus, isoja hopeoituja helmiä neljä kappaletta, pieniä aika tumman sinisiä mattapintaisia säröhelmiä kolme sekä ihania pennyn huovuttamia helmiä viisi - kolme harmaata ja kaksi vaaleanpunaista sekä aika iso salpalukko.

nyt saatte ihastella upeita kuvia kun yritin väen vängällä ängetä kaikki jutut samaan kaulakoruun... muinoin eräässä viihdeohjelmassa ppp sen kiteytti: yäk, en syö :DD


annoin sitten helmien olla kaikessa rauhassa vielä viikon verran. lauantaiaamuna kävin sitten apinan raivolla työhön käsiksi. no ehkei nyt sentään ihan niin raivolla, mutta tositarkoituksella kuitenkin. ja tällä kertaa ei enää tarvinnut purkaa. päätin nimittäin tehdä suosiolla kaksi eri korua, ja käytin myös omia helmivarastojani.

no niin. ensin otin käsittelyyn nuo isot hopeoidut helmet. niihinhän tuntui hyvinkin luontevalta yhdistää iso kaunis riipus. omasta aarrearkusta löytyi ensimmäisten helmihankintojen joukosta kaksi isohkoa sinisen sävyistä tummaa helmeä. riipukselle punoin renkaista pienen pätkän ketjua ja laitoin isonpuoleisen lukon, jotta riipuksen voi jättää poiskin ja käyttää korua tavalliseen tapaan, lukko niskan puolella. isojen helmien välissä pieniä hopeanvärisiä helmiä ja omia suosikkejani, noita hopeasisustaisia siemenhelmiä. toiselle noista oman varaston isommista helmistä piti laittaa hopeoidut hatut, se ihan korvin kuultavasti niitä tahtoi.ja sitten hempeilin noilla ihanan pehmoisilla huovutetuilla helmillä. ja ihan suuremmin miettimättä niille löytyi kaveriksi pienehköjä luonnonvärisiä puuhelmiä ja hopeasisustaisia siemenhelmiä. näissä kuvissa löytyy kolmea eri lukkovaihtoehtoa, mutta päädyin kuitenkin lopulta tuohon ihan itse vääntämääni ja takomaani sopeiseen ässälukkoon. tästä tuli omasta mielestäni söpönen :)

17 kommenttia:

Mags kirjoitti...

Hempula pehmeine palleroineen on kyllä tosi namu!!

Ninni kirjoitti...

Hempeetä ja kaunista! Tuo riipus ekassa on niin <3

Johanna kirjoitti...

Kauniita koruja molemmat! Ihanan hempeä tuo huopapallerokoru!:)

Unknown kirjoitti...

iso riipuskoru hienosti tehty, pallerot on makeita :)

Unknown kirjoitti...

Mukavaa kun laittelit hahmotelmiakin esiin :) mutta hienost on lopputulokset. Varsinkin tuo villa-puu yhdistelmä puree :)

outiriina kirjoitti...

ihania kommentteja, kiitos, minä kehrään :))

koruilija kirjoitti...

Wau Outi! Nyt tuli luxusta! Hinkuan ihan kaikkia omakseni. Eri tekniikoiden yhdistäminen sinisessä korussa toimii tosi hyvin :)

Suntsa kirjoitti...

Hienoja oivalluksia. :) Oli varmaan viisasta tehdä kaksi eri korua. Penny oli pistänyt sulle haastetta kerrakseen. :D

Elina kirjoitti...

Aah kun on ihana tuo iso riipus! Ja koru sen ympärillä myös. Tuosta tulee mieleen jotakin kelttiläistä ja kreikkalaista, johtuu ehkä väreistä ja muodoista.

Penny kirjoitti...

Niistähän tuli kivat! Nyt vain menen vielä päivittämään oman blogini...

Helmiainen kirjoitti...

Isoriipuksisesta kaulakorusta tuli kaunis, ja se että korua voi pitää riipuksella tai ilman tekee koruta monikäyttöisen.

Huovutetuista helmistä ja puuhelmistä tuli oikein namu!

Ja osaatpa käyttää kivasti kuvankäsittelyohjelmaa. Noita kuvia on ilo katsoa.

Sorsaska kirjoitti...

Eipä mikään helppo yhdistelmä! Mutta kauniit lopputulokset. Tykkän tuosta sini-metalliyhdistelmästä ja pampulakoru muistuttaa vaahtokarkkia! Varo ettei tule syödyksi ;D

outiriina kirjoitti...

:)) tää hyrisee hyvästä mielestä :))

Unknown kirjoitti...

Ensimmäinen on Kalevala korun tuntuinen ja toinen lumipallot tuli mieleen.. Molemmat ovat tosi sööttejä. T:) Koralli

kuparikukka kirjoitti...

Kauniit kontrastikaulakorut: toinen on ihanan pehmoinen ja hento ja toinen vahva ja voimakas. Tykkään!

Mags kirjoitti...

Olit Onnettaren suosikki blogini arvonnassa! Laitathan mulle osoitteesi!

Katri kirjoitti...

Hienoja. Iso riipus ei ole helpoin sujuttaa koruun, mutta tuohon se sopii. Huovutetut on herkullisen värisiä. Nam.