Lukijat

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

no enhän minä osannukkaan

siis ajastaa tätä blogipäivitystä näköjään, luulin osanneeni mutta toisin näyttää käyneen... vaan tässäpä tää pläjäys nyt sitte tulee.
sormuksia piti tämänkertaisessa korukoplan haasteessa saada aikaan, tai siis ainakin yksi :) minä en oo oikein sormusten käyttäjä, johtunee työstä - kun jatkuvasti joutuu käsiä pesemään, ei sormusten käyttö oikein tunnu mielekkäälle. mutta olenhan minä muutaman sormuksen kokeillut tehdä. mietinkin siis, että mikä olisi semmoinen tekniikka mitä en oo vielä ennättänyt testaamaan... juotettu on ja siemenhelmistäkin on tullut pujotelluksi. kieputettukin on sillee ihan helpolla tavalla, mutta useamman langan kiertäminen yhdellä kertaa ja saada ne pysymään yhdessä,  yhdistää tähän vielä kiemurat ja mahdollisesti helmiä, sepä on ollut vielä testaamatta. hopealankaa en oo raaskinut varastoon hankkia, ostan sitä oikeastaan vain jotain tiettyä projektia varten, mutta värjättyä kuparilankaa varastoista jonkun verran löytyy :) langat siis esiin ja haasteen kimppuun. mallia sormuksiin hain kirjasta.
ensimmäiseksi tykästyin "kolmikiviseen" sormukseen, joskin tässä minun versiossani "kivet" on ehkä vähän liian kookkaita, vaikka niitä onkin vain kaksi...

rohkeat kokeilut jatkuivat. mulle on jossain yhteydessä huomautettukin siitä, että vaikeimmasta pitää aloittaa - taisi olla silloin kun oikein kruusattua piian peiliä aloin entisöimään, ja siitä ensimmäiseksi otin työn alle juurikin ne kiemuraisimmat osat :D eli tässä sormus-haasteessa jatkettiin helmisormusten parissa. yksi lemppariväreistäni eli sininen pääsi tässä kohden pääosaan. siniseen lankaan vaaleamman sininen helmi, ja kiemurat siihen sekaan. nojoo, mutta ei tääkään mua miellytä.


sitten nappitoosan kimppuun. monta kaunista nappia sieltä löytyi, mutta tää valloitti heti mun sydämeni. ja tää sormus alkaa jo olla mieluinen. tai ei ala, vaan on. tosi mieluinen :)


ja sitten viimeisenä paras. ei välttämättä kaikista useimmin käytössä, mutta malli on niin kaunis, että tätä varten tilaan ehdottomasti ihan oikeaa hopealankaa. ilman kiveä, pelkillä kiemuroilla, olkaa hyvät:

 

24 kommenttia:

Kiralia kirjoitti...

Tuo punainen on kaunis! Ovat muutkin siis, mutta se on niin nätti!

koruilija kirjoitti...

Nappisormus on minunkin mieleen, vaikka sinisävyisestä pidän värimaailman takia myös <3.

Ajastus- ja muut toiminnot bloggerissa joko toimivat tai sitten eivät. Paljon riippuu myös millä aikavyöhykkeellä olet. Itse olin Pasific-timella pitkään ja ihmettelin, että miksi kummassa ei ajastus toimi...

Ninni kirjoitti...

Onpas kauniita sormuksia. Tuskin maltan odottaa, että saan tilattua lankaa ja kun saan sen sormusraudan =) Ensi kesänä markkinoilla tarjolla sormuksia =)

Korustamo kirjoitti...

Nappisormus nousee suosikiksini, itsekin ajattelin käydä laatikolla, mutta menin sitten perinteiseen:)

Saga kirjoitti...

Siis aivan kaikki näistä ovat ihan älyttömän kauniita...Upeita. Vaikka sininen ei ole lainkaan lempparivärini niin tuo sininen sormus on kerrassaan mahtava muodoiltaan.

Suntsa kirjoitti...

Olet taas uskolliseen tapaasi ollut tuottelias - ja rohkea. Hatunnosto! Kyllä omaan sormeeni ottaisin tuon ruskean nappisormuksen, vaikka kaikki ovat omalla tavallaan kauniita ja niissä on kivoja ideoita, mutta se olisi väreiltään mun ja varmaankin käytössä kätevin.

Jokke kirjoitti...

nappi on minustakin kivoin.

Jaana kirjoitti...

Eipä toiminut ajastus mullakaan.. Tuo punainen sormus on upea! Ihana väri :)

Kati kirjoitti...

Hienoja sormuksia, tuota punasta pitää oikee tihrustaa tarkemmin, kun ei het aukee miten sä sen oikee teit. =)
Ja kierkurat on ihania, hmm... pitääköhän mun väännellä hopeita vielä tänään. ;D

maiju kirjoitti...

Itse aika ajoin ajastan julkaisuja... Pitää vaan muistaa tallentaa ja painaa myös JULKAISE nappulaa... Se voi äkkiä unohtua ;)

kirsema kirjoitti...

nappi ja viimeinen kiemura vievät sydämeni :)

Sivina kirjoitti...

Ihana tuo ensimmäinen ja viimeinen, todella kauniita kaikki tosin! :) Ihanan rohkeita!

Mags kirjoitti...

Nappisormus on aivan paras!!!

outiriina kirjoitti...

:) täällä taas paistattelen... lisäsin jokusen kuvan, pikkuisen eri kuvakulmaa. oli niin kiireellinen lähtö eilen kun kuvat lisäsin postaukseen, etten oikein tarkkaan tullut katsoneeksi millaiset kuvat valkkasin... no, jean s. tuli fanitetuksi (se torvisektio on edelleenkin aivan hulvaton) ja kiireellisimpien kotitöiden tultua tehdyksi katsoin jo tarkemmin mitä oon julkaissut... ja lisäkuviahan tää vaati ;)

leena kirjoitti...

Kauniita ovat kaikki! Nappisormus on myös minun suosikkini, ja punaisessa on erityisen kaunis värimaailma.

Othel kirjoitti...

No siinähän on sormus joka sormelle, ainakin jos on niin konservatiivi, että peukalon jättää ilman. Lankasormuksia on kiva tehdä, tässä onkin uusia malleja kokeiltaviksi.

Kaisa Reetta kirjoitti...

Mielettömän upeat ja kekseliäät sormukset :)

Johanna kirjoitti...

Kauniita sormuksia, sininen on aivan ihana!:)

Unknown kirjoitti...

Aika pähee toi eka, mut sit toi nappi... ja ja... vaikea valita :)

Unknown kirjoitti...

No sähän oikein tehtäilit näitä sormuksia. Kaikki on ihania ja omalla tavalla jänskiä. Tykkääääännn. T:) Koralli

Katri kirjoitti...

Nappisormus miellytti minuakin eniten. Viimeinen malli on kans kiva ja kaunis, mutta mulla se olisi joka villapaidassa kiinni.

Kaisa Reetta kirjoitti...

Heippa! nyt vasta muistin, että kyselit tuolla minun blogissa jigi-aparaatista.. Sori, että vastaaminen vähän myöhästyi!

Vempelettä löytyy muun muassa Villihelmestä, nimellä 'Thing-a-ma-jig-Deluxe. Hinta ei ollut paha, vähän yli 20 € postikuluineen.

Mukavaa viikonloppua <3

PirPa kirjoitti...

Kauniita sormuksia, olet taitava kieputtelija:)

Helmihurmio kirjoitti...

Wau, hianoja !